no neviem veru. keď som mal asi 10, tak som mal v izbe 300 kníh, ktoré som všetky prečítal a to som vtedy chodil aj do knižnice.. no a dnes teda už naozaj nemám ani len potuchy
2-3 knihy... aj to som si neni isty ci dokonca ale tusim harryho potera 1 som precital az do konca ked som bol maly.. inak neznasam citanie. ledva si najdem cas si pozret film raz sa zas
Tak urcite je to menej ako sto lebo veciam typu Upiri, Harry Potter sa odjakziva vyhybam. Ale je ich dost a hlavne o kazdej mozem povedat, ze mi nieco do zivota dala.
Nikdy som to nepočítala, ale len niektoré kroniky, ságy majú zo 7 kníh... pár autorov čo čítam od nich všetko, okrem mojej knižnice ešte aj tá od rodičov... no sto to bude určite
nepočítam...ale som hrdá že som nečítala Twilight ale je ich hrozne veľa, skôr tie historické romány a tak...ale jee ich hroozne veľa, ale nechápem, za tento rok som jednu začala a ani nemám čas ju dočítať, je to hrozné...
asi tých 100 a vediem si Čitateľský denník, aby som nezabudla, o čom dané knihy boli. Obsahy niektorých viem doteraz, ostatné knihy ma nudili a priznám sa, mám za sebou obdobie čítania brakov typu: Keleová-Vasilková a spol. (hanbím sa za to )
Knihy milujem a neviem si predstaviť život bez nich .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
(Znie to strašne zakomplexovane, ale oňahdy som čítavala aj dve knihy denne.)
to čo je za otázku...........?!
len si robte čiarky, intelektuálni snobi!
Knihy milujem a neviem si predstaviť život bez nich .