keď tak nad tým rozmýšľam, tak dosť málo.. pár kníh z povinnej literatúry, ale z ani jednej si nič nepamätám a inak asi iba Hry o život a nejaké motivačné knihy
@lenkaska1 tak teraz mi to už trvá strašne dlho, dokonca mám pár mesiacov nedočítané knihy, proste opustila som sa úplne...ale tak také tie tenké kratšie knihy som si niekedy doniesla 3-4 z knižnice a do večera boli prečítané také normálna kniha bola tak na 1-3 dni, ale v čase, keď som čítala knihu zo mňa nebolo nič - v škole cez hodinu, doma namiesto upratovania, proste furt som bola v tej knihe...lenže minulého roku som začala čítať knihy kde je menej deja, na tie sa mi blbšie dlho sústredí, a potom som sa dala na filmy...ale snažím sa vrátiť nas5 ku knihám.
@sugy1 Prvý diel dosť o ničom, druhý bol podľa mňa epický a tretí... by som ani nezaradila do mládežníckeho fantasy, je to viac psychologické (ale zas nie nejak úžasné). Kniha má síce zápory a veľa. V prvom rade by som z nej spravila dva diely.
Ale v máloktorej knihe nájdem takú neprvoplánovú normálnu uveriteľnú hrdinku, zaujímavý nápad a prostredie a celkovo obľubujem knihy, ktoré majú vnútorné okienko do hlavy, písané v prvej osobe. Opisy tam nie sú a to mi maximálne vyhovuje, ak chcem vypnúť a zrelaxovať. Pohodové a ľahké čítaníčko, ak to prečítaš v jeden deň, určite z toho máš zážitok.
Celkovo nijaký zázrak, keby autorka vedela lepšie písať, bolo by to super.
Osobne pindám na knihy a čitateľov daných kníh len ak som si ich už prečítala Aj na Twilight som začala byť verejne zlá, až kým som ho celý neprečítala a neuistila sa, že je to naozaj blbina
@sugy1 Áno, Hunger games Celkovo fantasy nemusím ani podobné rozprávky, ale proste toto bola naozaj kniha, ktorú som bola donútená dočítať celú, lebo jednoducho ma bavila, aj keď tiež obsahovala niekedy nudné pasáže, ale tie boli kratšie, takže v pohode... Ja jednoducho potrebujem knihu, ktorá ma upúta až do konca, posledných pár rokov mám X knižiek nedočítaných Hunger Games sú výnimka
Podľa mňa by si si to mohol skúsiť prečítať, možno ťa to chytí ako mňa
@ouch skús reading challenge na goodreads, tam ti to tie knihy ráta samo. aspoň ja to tak robím už tretím rokom.
k téme - minulý rok som prečítala menej kníh, než zvyčajne. mala som viac učenia a okrem toho som prečítala asi 500k poviedok, takže tak. ale nesťažujem si.
@burble to fakt?? No ja keď je fakt dobrá kniha, tak tiež prečítam rýchlo, ale keď je nejaká priemerná tak 70 strán za týždeň.. Ja všetko dlho čítam aj viackrát, vraciam sa k tým veciam a musím tomu chápať.. ale väčšinou to odložím, lebo ma to prestane baviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Veď ja aj keď si nájdem čas, tak väčšinou po 40 stranách knihu odložím, lebo je nudná.. za minulý rok som jedine Hry o život prečítala
ale teraz som lenivá a prečítala som ich v roku 2012 fakt málo..
Ale isto viac ako tricať, keď počas tých troch mesiacoch tam bolo viac ako 15 čiaročiek možno .
Tebe sa to pacilo?
Ale v máloktorej knihe nájdem takú neprvoplánovú normálnu uveriteľnú hrdinku, zaujímavý nápad a prostredie a celkovo obľubujem knihy, ktoré majú vnútorné okienko do hlavy, písané v prvej osobe. Opisy tam nie sú a to mi maximálne vyhovuje, ak chcem vypnúť a zrelaxovať. Pohodové a ľahké čítaníčko, ak to prečítaš v jeden deň, určite z toho máš zážitok.
Celkovo nijaký zázrak, keby autorka vedela lepšie písať, bolo by to super.
Osobne pindám na knihy a čitateľov daných kníh len ak som si ich už prečítala Aj na Twilight som začala byť verejne zlá, až kým som ho celý neprečítala a neuistila sa, že je to naozaj blbina
Podľa mňa by si si to mohol skúsiť prečítať, možno ťa to chytí ako mňa
k téme - minulý rok som prečítala menej kníh, než zvyčajne. mala som viac učenia a okrem toho som prečítala asi 500k poviedok, takže tak. ale nesťažujem si.
akurát som sa tam ešte neregistrovala.
» baila.net/profil/katama/k...