@etelnair - ja si tým nechcem nič dokazovať, ale máš pravdu, dnes som sa v nich prehrabávala a ukladala ich, tak mi napadlo, že založím fórum... vzhľadom na to, že sa tu väčšinou riešia pičoviny, toto mi príde ako celkom normálna otázka do pléna, tak neviem, čo máš za problém
už som vlastne dosť dlho v knižnici ani nebol, veci na čítanie som si v poslednom čase sklôr kupoval ako požičiaval, do školy momentálne nepotrebujem nič a knihy, ktoré by mi mohli pomôcť s bakalárkou v žiadnej slovenskej knižnici nikdy nenájdem.
Určite minimálne desať, nechce sa mi to počítať dokonale. Ale s jednoznačnou istotou môžem povedať, že určite o tri menej ako včera! Včera som sa totiž prešla do krajskej knižnice v Nitre
v kniznici na svk som bola varena pecena, prestahovala som sa do uk aj s mojou vlastnou zasobou knih a stale dokupujem, ale nestiham citat, do kniznice som nepachla viac ako rok, vobec neni casu.. (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale inak si knihy väčšinou požičiam od niekoho, alebo čítam také oskenované...
nemám nič proti knihám ale vždy keď sa sem pozrem tak vidím volačo z knihami asi tak