Inak sa u nas nic zivot neohrozujuce neriesilo ani sitim ani hospitalizaciou raz som sa otravila vodou a skoro si v priebehu tyzdna skoro vygrcala vnutornosti - bola som doma. Par krat som mala take rany, ze zo mna valilo ako z prasata na porazke - nikdy ma nesili. Netvrdim, ze je to spravne ale moja rodina je strasne yolo, ako sa to hovori? Obuvnikove deti chodia bose?
*...a lekári, ktorí mi vraj (podľa špecialstov na infekčnom) vždy predpísali tie pre mňa najhoršie, najzastaralejšie, najlacnejšie a nainvazívnejšie ATB aké len mohli... A to som pritom brala aj probiotiká.
Jaaaaj ale že aspoň týždeň som si nevšimla , tak to iba 1x práve z toho dôvodu toho podozrenia na leukémiu, tie črevné problémy boli že 2-5 dní a psychiatria raz 5 dní a 2x iba po jednej noci.
@plavam_zivotom To je mi ľúto, ja mám teraz zase problém s 2 znamienkami a veľmi sa bojím. Tak snáď to pre teba dopadlo všetko v poriadku s tým podozrením...
Lol, raz ma hospitalizovali na chirurgii, keď som mala 17, lebo ma pokúsal pavúk a hnusne mi tá rana napuchla a zahnisala a museli mi to čistiť a pchať do mňa antibiotika. Ale bola som tam dokopy len asi 4 dni, potom som im začala liezť na nervy a poslali ma kade ľahšie
@plavam_zivotom Inak teraz keď vidím, ako málo ľudí hlasuje, tak možno som to ani nemusela obmedzovať Ale ja som vždy bola min. týždeň teda no Pri tom impetigu som mala byť aj viac ako dva týždne ale pustili ma, lebo išli vianočné sviatky... S tým, že ak sa to nezlepší, tak sa vrátim potom po sviatkoch. Ja som mala vtedy asi 11 rokov a veľmi intenzívne som si to celé dni ošetrovala aj sama doma, tak ma potom pochválili, že to sa len tak nevidí u detí také zlepšenie Dokonca ani jazvy som nemala, čo bola doktorka úplne prekvapená. ...A pri tom Clostridiu som mala byť raz aj dlhšie než 2 týždne, ale podpísala som reverz kvôli tomu, že boli práve zápisy predmetov na VŠ
Kardiológia 1x ale to si nepamätám už ako dlho som tam bola lebo mali mi najprv robiť taký zákrok kvôli arytmii ale nakoniec sa rozhodli, že mi ho nespravia a tuším som tam ani ten týždeň nebola sa mi zdá, nech neklamem, mala som 15 vtedy
@ladydoga Preto od 6, lebo ja som do 5 rokov bola hospitalizovaná min. 10x a už si to len veľmi hmlisto pamätám. Naopak od 6 rokov si už také niečo vie veľa ľudí zapamätať...
Dpc. Mne otec hovoril ako decku take chujoviny, aby som v nemocnici nerobila bordel a nechcela ist domov. Vtipne bolo, ze mi to rozpraval aj ked ma v 22rokoch zavreli na psychiatriu...
Tak som mu to minule, ked bol viac ako tyzden v nemocnici a velice sa chabral domov, hovorila pri kazdej navsteve...
Noo neviem ci az tyzden asi skor tak 5 dni asi trikrat raz podrazdene slepe crevo predtym este operacia oka a potom pred rokom po uraze JIS+normalna izba dokopy asi 5 dni a reverz hned jak sa dalo lebo by som tam skapal uz
@ladydoga Aha DO, ja som neviem prečo čítala že OD úplne vážne, ešte som uvažovala, že ako si tak často mohla byť do 13 rokov na psychiatrii I am sorry
Neviem presne najdlhšie som bola keď som mala cca 3 roky so zápalom pľúc.
1. Zápal pľúc
2. Výber krcnych mandlí
3. Upal
4. Kvôli váhe
Ostatne si neviem spomenúť
nikdy, zatiaľ som sa úspešne vyhla som spaniu v nemocnici, mala som zápal pľúc a intoleranciu pôvodných ATB, kde som si chodila pravidelne poležať na interné na infúzie s novými ATB a prvýkrát som tam ležala 3 hodiny infúzií so všetkým možným- aj na žalúdočné problémy, ale púšťali ma domov
Neviem či sa rátajú aj pobyty v liečebniach, nie nemocniciach, asi 3x som bola od 7 do 11 rokov v Ľubochni v endokrynologickej liečebni na cca 10 dní, 2x na trojmesačke v psychiatrickej liečebni. A na normálnej psychiatrii v nemocnici tuším 4x + raz na neurológii.
Nikdy som neležala v nemocnici, nebola som na žiadnej operácii ani nič.
Mala som rozbitú hlavu, keď som mala cca 8 rokov, tú mi zašili a išla som domov - to bola jediná návšteva nemocnice v mojom živote.
a to do nejakej 20ky same kokotiny ze ladvinovy zachvat potom z nicoho nic neustavajuca extremna migrena alebo nieco viac ako angina neviem ako sa to vola ale docital som sa ze antibiotika nemusia byt az take liecive a asi 8 rokov ich neberiem a som relativne v poriadku 2x do roka som chori a to tak ze den sa mi to rozbieha druhy den zomieram treti som slaby ale uz ako tak v pohode a na stvrty den idem do posilky zdravucky takze ludia nezerte antibiotikaaaaa
Ale neoperovali ma vtedy, iba ma psychicky zotavovali, lebo som dajak v puberte bol zdeprimovaný a nevedel som si poradiť sám, vidieť v niečom tú svetlú stránku prečo tu som
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
1. Slepé črevo a operácia
2. Impetigo
3. Silná otrava jedlom v tábore
4. Clostridium difficile
5. Clostridium difficile
6. Gastritída po ATB
Inak sa u nas nic zivot neohrozujuce neriesilo ani sitim ani hospitalizaciou raz som sa otravila vodou a skoro si v priebehu tyzdna skoro vygrcala vnutornosti - bola som doma. Par krat som mala take rany, ze zo mna valilo ako z prasata na porazke - nikdy ma nesili. Netvrdim, ze je to spravne ale moja rodina je strasne yolo, ako sa to hovori? Obuvnikove deti chodia bose?
Odvtedy vobec.
Celkovo som v nemocnici bola iba dvakrát, aj to vždy iba s mandľami.
3x psychiatria
1x podozrenie na leukémiu a s tým súvisiace vyšetrenia
Asi tak do 10x psychiatria, neviem teraz presne
Kardiológia 1x ale to si nepamätám už ako dlho som tam bola lebo mali mi najprv robiť taký zákrok kvôli arytmii ale nakoniec sa rozhodli, že mi ho nespravia a tuším som tam ani ten týždeň nebola sa mi zdá, nech neklamem, mala som 15 vtedy
A potom 1x neurológia
Tak som mu to minule, ked bol viac ako tyzden v nemocnici a velice sa chabral domov, hovorila pri kazdej navsteve...
1. Slaby otras mozgu v 6rokoch.
2. Porod v 20.
3. Prasknute slepe crevo v 22.
4. Porod v 24.
1. Zápal pľúc
2. Výber krcnych mandlí
3. Upal
4. Kvôli váhe
Ostatne si neviem spomenúť
Mala som rozbitú hlavu, keď som mala cca 8 rokov, tú mi zašili a išla som domov - to bola jediná návšteva nemocnice v mojom živote.