mne sa dovolat nejde nikdy, mobil pouzivam ako hodiny a kalkulacku v skole jedine ked je niekto znamy dakde prec, tak mu napisem alebo napriklad ked volam spoluziakovi nech ma caka na vlak, to su take 5-sekundove rozhovory nie som stvorena pre dlhe telefonovanie
mno, to ja čo by som mal TEORETICKY platiť za mesiac nejakých 490 sk, tak to je asi tak, že je to minimálne 750sk. takže, keď rátame, tak je to asi takto:
no mam ten fix200 ci co takze kazdy mesiac mi musi stačiť 200sk,tie minem hned v prvy tyzden,lebo ja furt volam a sa zakecam a tak neviem to napisat do sms-ky ..no a zvysny mesiac zijem na sms-kach bud zeberem mame mobil a pisem tajne,jakoze"mamiii,idem sa hrat hru",alebo mam 5icq a z tade posielam sms
moja sestra plati kazdy mesiac ucet za mobil aj 2000-2500 sk a to preto pretoze sme taky lenivy ze si dokonca niekedy z jednej izby do druhej volame a kecame resp. mi zavola aby som k nej prisiel (do druhej izby ) alebo aby som jej nieco priniesol.. :d tak a ze kam ten svet speje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
55 voľných minút - prevolám tak bežne aspoň 75
20 voľných sms - posielam minimálne raz toľko
100sk - 10MB také dve sms do čiech mesačne