4 litre je uz vela urcite...bezne vypijem cca 1,20 l tekutin + ovocie, zelenina obsahuju vela vody
v den, ked sportujem k tomu mozem vypit aj dalsi 0,5-1,5 l vody
urcite 50 kilove dievca potrebuje menej vody ako 100 kilovy muz...nikdy som sa nesustredil na to, ze teraz musim pit, nesmiem na to zabudnut atd...pijem podla potreby a podla aktivity a tak by mal byt nauceny kazdy a poznat svoje telo
@jack3265 hej denne vypijes liter kavy ne? a vieš prečo sa ku káve vacsinou kupuje minerálka? bingo,lebo káva je močopudná a ked vypijes 2 dc kávy tak vyštíš 0,5 l
4 su podla mna moc... a záleží aj od stravy človeka, lebo ak niekto papá veľa polievok, zeleniny a ovocia tak nepotrebuje vypiť možno ani tie 2 litre vody, lebo ma istý prijem tekutín aj zo stravy.... a ja vypijem tak možno do tých 2 litrov alebo niekedy len liter za deň, záleží aj či je vonku moc teplo alebo či sa viac hýbem lebo vtedy jasne že vypijem aj 2,5 litra
V poslednej dobe strasne vela...hned ako vstanem asi 0,5l s citrónom , ked sa ucim tak len chodim a dolievam do takej litrovej nádoby ked idem do mesta si beriem flasku s vodou
+rano strasne silnú kávu ktorú musim takisto zapíjat
Ked rátam ako rátam su to asi +- 4l denne, príde mi to hrozne vela ale zase menej jem a uz si moje telo na to zvyklo
vraj na kazdych zacatych 15 kg telesnej treba vypit 0.5 litra. zenam staci vypit o cosi menej ako muzom, ale nie je to velky rozdiel. aspon 2 litre by mal vypit kazdy. povedal by som, ze ja vypijem tak 1.5 az 2.5 za den.
priemerne tak 3l nemám problém vypiť, v lete kľudne aj 4, hej no, často chodím na záchod a preto to obmedzujem, nebaví ma to behanie na wc furt a ževraj veľa pitia ničí obličky či čo, tak nechcem to zisťovať na vlastnej koži
@tangerina že si sa ešte nemumifikovala @motuz ževrja existuje závislosť na pití vody a podľa ľudí okolo tam patrím
Rano 2-3 deci caju, celkom dost ovocia, cez den polievku, celkom dost zeliny, vecer pivo. Myslim, ze mam dost tekutin aj ked by som chcel na tom este popracovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
v den, ked sportujem k tomu mozem vypit aj dalsi 0,5-1,5 l vody
už sa bežím napiť..
v lete možno 3
+rano strasne silnú kávu ktorú musim takisto zapíjat
Ked rátam ako rátam su to asi +- 4l denne, príde mi to hrozne vela ale zase menej jem a uz si moje telo na to zvyklo
podľa nálady 0,5 až 3l
nad tri litre uz to podla mna netreba hrotit.
ja si davam zalezat aby som 2l vypila
keď sedím 15 hodín v šenku ako napríklad tento piatok určite aj viac
veľa čajov pijem hlavne
a vody s citrónom a chia semiačkami
@tangerina že si sa ešte nemumifikovala
@motuz ževrja existuje závislosť na pití vody a podľa ľudí okolo tam patrím
cca 2,5l
do príjmu tekutin sa káva nepočita