Momentalne len jedny cizmy a jedny pracovne tenisky v skole..letne som nepocitala (a vlastne to vidim tak ze tie aj budem kupovat nove lebo sa akosi rychlo rozbili/premokli) a tie "slusne" nosim len prilezitostne
sandale , slapky , zimne a botasky to ratam ako take co nosim aj von a na doma este papuce , boty na robotu v zahrade , a dvoje stare botasky na robotu na dvore
Jedny staré vietnamky, už naozaj dotrhané, kt. nosím bežne. Potom jedné strieborné fluorescentné kopačky kozmického formátu, kt. nosím príležitostne. Potom jedny papučky z korziky s ľanovošpagátovým motívom, ktoré nosím, keď idem len do obchodu na roh, na chodbu alebo tak.
A ešte mi majú prísť tieto - ale nechcem kričať hop, kým v nich nepreskočím kaluž. » www.holycow.cz/panske/17-work-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
2 páry sandálky
1 pár tenisky
1 pár zimné topánky
do lesa 2
do fitneska, šport 3
na bežne nosenie mesto 4
spoločenské 3
do mora 1
do vysokého snehu čižmy 1
A ešte mi majú prísť tieto - ale nechcem kričať hop, kým v nich nepreskočím kaluž. » www.holycow.cz/panske/17-work-...