Okolo 40-50 nechce sa mi teraz pozerat a akoze z toho je mozno 20 takych co sa aspon pozdravime tak 5 co si aspon par slov povieme potom par takych co sa ani nepozdravime par ludi co su daleko a par ludi co poznam len cez net no takze tak
ale urobil som to raz opity, ze som napisal 50 ludom,s ktorymi som sa nebavil rok-dva-tri a kto neodpise ani, nema zmysel ho mat.
Ale prislo mi 49 sprav späť
Mal som 420 a dlho som sa to číslo snažil umelo udržiavať D (keď som si niekoho nového pridal, tak som niekoho vymazal)
Ale asi pol roka dozadu som si filtroval friendlist a mazal ľudí ktorých nepoznám len si ma pridali z neznámeho dôvodu, alebo takých s ktorými som si len kedysi písal ale už sa nebavíme... no a ostalo mi 292
@google123 spoluziacka zo zakladky
bohuzial som aj odstranil jedneho, ktory "meskal" s odpovedou, potom mi napisal, ale uz som ho vymazal a nechal to tak
314... nepridávam si každého, s kým sa bavím, no zároveň tam mám aj pár kontaktov z minulosti, s ktorými sa už nebavím...ale je mi to jedno, načo mazať... aj tak si tam reálne píšem možno s desiatimi...
Okolo dvestopade, pravidelne premazavam, fb pre mna znamena storage dolezitých kontaktov, ci uz z hladiska priatelstva alebo prace. Nemam tam nikoho 'len tak' a nikdy taketo friend requesty ani nepotvrdzujem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
nepride mi to vela, lebo facebook neberiem ako miesto pre mojich kamaratov, ale proste pre znamosti vo vseobecne
334
nie som obľúbená
a vacsinou su to ludia zo skoly....
@smajlo18 presne
ale urobil som to raz opity, ze som napisal 50 ludom,s ktorymi som sa nebavil rok-dva-tri a kto neodpise ani, nema zmysel ho mat.
Ale prislo mi 49 sprav späť
a koľko mám naozajstných priateľov na fejsbuku? jednoho a pol
Ale asi pol roka dozadu som si filtroval friendlist a mazal ľudí ktorých nepoznám len si ma pridali z neznámeho dôvodu, alebo takých s ktorými som si len kedysi písal ale už sa nebavíme... no a ostalo mi 292
bohuzial som aj odstranil jedneho, ktory "meskal" s odpovedou, potom mi napisal, ale uz som ho vymazal a nechal to tak
ale asi musim uz premazat