6€ kino? pozriem že Bratislava a je mi jasné... U nás kino stojí 2-3€ Aj tak ale už nechodím lebo samého ma to nebaví. Keby idem s niekym, cena, ktorú by som bol ochotný zaplatiť, by bola priamo úmerna citovej náklonnosti k danej osobe - čiže v niektorých prípadoch veľmi veľa
U "nás" stoja filmy tiež tak, ako hovorí @picasso . A hej, je to dosť, ale radšej pôjdem tam a zaplatím toľko, ako by som mala ísť do nášho "kina", kde je to oveľa lacnejšie, ale teda tam ma nikto nedostane...
A presne tak, ako hovorí @christopherpd . Ak idem s niekým, tak si tých 5/7€ rada zaplatím.
ja niesom ochotný dať ani tých 6eur za kino, aspoň v mojej terajšej finančnej situácií.. to by muselo byť ozaj výnimočné dievča! keď si predstavím že kedysi to bolo 180Sk.. to je nekresťanská suma za jeden posraný film + trpieť tam reklamy a všetky tie deti.. :/
vo velkych mestach je 6€ suma s ktorou musite ratat a zda sa vam normalna.. ale to beriem cenu ak ide o 3D (6-7€) inak stoji okolo 5 v pondelky menej.. myslim si ze je to vela.. nevyhodim tolko penazi za kino a preto ho navstevujem len vo vynimocnych situaciach
Záleží od toho, o aký film ide, či je v 2D/3D, s kým idem a či ho naozaj nutne musím vidieť v kine, kvôli atmosfére a pod.
U nás v kine, kde chodím asi tak raz, možno dva razy za rok (podľa filmu čo dávajú) za to zaplatím 2,5€ čo je v pohode cena.
Ak idem do väčšieho mesta, musím počítať s väčšou sumou - tj 5 eur 2D a 5-7 3D (ale šete som na 3D nebol). Ak by som mal zaplatiť viac ako 5 eur, tak radšej kašlem na to, asi si to pozriem o tri mesiace ke to príde ku nám, alebo si to pozriem na internete, keď prejde ten obrovský BOOM z nového filmu (aj keď mám kiná a celkovú atmosféru rád).
To si tobis srandu? 6€ za listok na jeden stupidny film v ZIADNOM pripade nedam! Nebodaj viac.
Ja neviem, kde si zistoval tie ceny, ale nase stare, dobre, modranské kinečko este zo socializmu pyta za jeden film priemerne 2€, maximalne 3. Je pravda, ze to nie je ziadny multiplex, ale preboha naco? Film je stale rovnakej hodnoty.
neviem no, tych 5e mi pride uz v tejto dobe ok a nejak som si zvykla, chodim do kina pomerne casto, tak raz do mesiaca, ale tak niekedy som aj pozvana, cize....
u nás je kino 2,20 .. ale , tá kvalita minule som bola na 3D , a v strede filmu sa vypol film a takéto .. ale keď som v prahe tak tam dávam okolo 300korún sa lístok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ani tých 6.
Ale v kine som nebol ani nepamatam
A presne tak, ako hovorí @christopherpd . Ak idem s niekým, tak si tých 5/7€ rada zaplatím.
Ale na HP7 by som vysolila aj 3x 5€.
Všetko kvôli Scabiorovi :/
a inak, za menej ako 3 eurá, ktoré zaplatím ja, pôjdem rád napríklad do Nostalgie alebo tak...
do IMAXu by som sa siel pozriet
U nás v kine, kde chodím asi tak raz, možno dva razy za rok (podľa filmu čo dávajú) za to zaplatím 2,5€ čo je v pohode cena.
Ak idem do väčšieho mesta, musím počítať s väčšou sumou - tj 5 eur 2D a 5-7 3D (ale šete som na 3D nebol). Ak by som mal zaplatiť viac ako 5 eur, tak radšej kašlem na to, asi si to pozriem o tri mesiace ke to príde ku nám, alebo si to pozriem na internete, keď prejde ten obrovský BOOM z nového filmu (aj keď mám kiná a celkovú atmosféru rád).
..kvak..
a mne sa dnes zdalo, že 2,70€ je veľa
Ja neviem, kde si zistoval tie ceny, ale nase stare, dobre, modranské kinečko este zo socializmu pyta za jeden film priemerne 2€, maximalne 3. Je pravda, ze to nie je ziadny multiplex, ale preboha naco? Film je stale rovnakej hodnoty.
6 ojro+ platite tak mozno v poluse, auparku, alebo inej kokotine
v normalnom kine ani nie.