TPP dvoch, ale citim, ze budem chronicky fluktuant, mna proste hrozne upokojuje ten pocit, ze s niecim mozem seknut (ako s ChI na konci stvrteho rocnika ) .. teraz som 2 tyzdne v novej praci a sotva viem, kde je zachod, ale uz rozmyslam, kedy a kam zdrhat
Pokiaľ na zmluvu, tak iba jedného ...potom to boli také pokusy o robotu, že som pokúšal si nájsť robotu, aj som s nimi robil a zarobil peniaze ...no zmluvu som nepodpísal, lebo buď mi práca nevyhovovala po odskúšaní alebo mi niečo iné tam nesedelo, napríklad podmienky..
@patrixo popravde ich bolo mozno viac ...tenpocit ze som niekde kde to nieje najlepsie a ze tam musim ostat ci chcem alebo nie je hrozny ... chcem byt panom toho co budem robit s kym a kde a skusam i ked teraz uz som sa ako tak zostabilizoval a mozno to bude tym ze ide o home office pracu a sefko je pohodak povodom z vychodu
@sasi2680 zalezi od toho ako chapes vyznam: "pan toho co robí" ... skus napisat co si pod tym predstavujes a ja ta usmernim aby si pochopila co som pod tym myslel
@palec223 mne je to nejako jedno, ako to myslíš, ale ja byt zamestavatelom a hľadám spoľahlivého zamestnanca, tak asi neprijmem niekoho, kto v mladom veku prestriedal tak veľa zamestnaní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov