Vyrastala som z bratrancom a obaja sme sa neradi delili...takže skoro stále, lenže nie z lásky alebo len nejak slabučko. Ušlo sa pár pohmoždenín, zlomenín a to niekedy len kvôli poslednému rohlíku s nutellou. Nanešťastie ja som bola od neho mladšia a o polovicu menšia takže až tak moc výhier sa na môj účet nepripísalo.
s bratom sme sa casto pobili, sice nie facky ani paste ale bolelo to kvalitne obcas tak neviem ci sa to rata, ale okrem toho som sa nebila s nikym..iba som bola bita
ja neviem teraz čo sa ráta lebo sa nikdy nebijem tak že žeby to toho druhého bolelo, len sa snažím zabrániť niekomu v ničom a podobne, čiže to je skôr nejaké odstrkovanie/odťahovanie končatín a držanie a tlačenie niekoho a tak
Take že s bratrancom alebo niekym z rodiny tu nebudem písať s tým sa nepotrebujem pochváliť že som sa trieskal s nimi keďže to je normálne pre veľa ľudí
Ale raz keď som ešte pozeral Andyho Larkina z " Co je Andy?!" tak on tam použil hlášku "jíte blafy áno?! rána poleny" prišiel som do školy a hovoril to každému.. (bol to asi 6 alebo 7 ročník).. a som to povedal cigánovi z našej triedy a ten mi dal 3x päsťou do tváre potom čo som si vlastne uvedomil že to videlo veľa ľudí som sa nechcel zahanbiť.. tak som ho chytil za tie jeho kučery a hlavu mu otrieskal o oplotenie a zárubňu.. domov šiel s peknými otlačkami po čele a od vtedy žiadne iné bitky začo som aj vďačný nemám rád bitky
s bratom milionkrat ..a raz v bare s takou tlustou picou, co chcela bit mojho frajera, lebo nemohla prejst cez uzku ulicku , tak som sa postavila a boli tam facky ( samozrejme,ze som prehrala ) , ale tak aspon sa potom to teleso odkotulalo prec a frajer ostal nedotknuty
ak sa nerataju trening a detstvo s bratom, tak sa mi zda, ze 2x. Nepreferujem to no.... @Soltyky tvle keby do mna zacala, tak jej s radostou par ujebem
@soltyky stihla som jej dat 2 a potom usla .. som sa rozbehla za nou, vonku pred bar som vysla so slovami:" Ty pica, ja ta zajebem!" ( ano, mala som vypite) a vtedy som si vsimla, ze 3 metre odo mna stoji moj otec ( je policajt, robili vedla raziu ) .. takze som ju uz neprenasledovala
@shoesmaniac ja neviem , zakomplexovana asi .. akoze moj frajer je strasne chudy a ona ide do neho skakat, lebo nemoze prejst? vtedy som mala ine nervy
raz v sebaobrane keď ma hen čierny spoluobčan napadol (obaja sme boli viac menej deti ešte) a raz som sa zamiešala do bitky v naivnej snahe oddeliť od seba a zmieriť ľudí čo sa bili pre somariny, a bolo to až tak naivné, že som dostala od oboch strán. inak zatiaľ nič moc.
parkrat no neviem presne ale ja som bol vlastne vzdy obet mozno niekedy od nervou som niekomu dal facku alebo co no ale potom to so mnou nem dopadlo dobre
Iba s bratom. A potom len tak zo srandy vzdy, take natahovanie, naozajsky som sa nikdy nepobila. Ani neviem, aky by som na to mala dovod, alebo tak.
Ma nikdy nikto nechce bit ani ja nikoho nechcem, aj tak by som prehrala.
ale to proste nabehli typci na kamosa a sme my s kamosmi nabehli na nich, to bola taka mela, kazdy bol strasne opiti. Predstavte si v tme na zemi bijucich sa typkov (cca 10) a v tme...sme nevedeli ani, ze kto koho mlati, tak to aj potom dopadlo, ze kamos kamosovi rozbil nos ja som len jednemu dal kolenom do rebier, potom nas tam rozdelili a tamtych vyhodili...to bola cela "bitka" takze ...vlastne to ani nebola bitka, takze asi 0
na zakladne na prvom stupni asi trikrat. raz v triede,to neviem prečo už a potom som hravala hadzanu,takna hadzanej a raz na basketbale. a potom s bratom furt,ale to neviem ci sa rata.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ale raz keď som ešte pozeral Andyho Larkina z " Co je Andy?!" tak on tam použil hlášku "jíte blafy áno?! rána poleny" prišiel som do školy a hovoril to každému.. (bol to asi 6 alebo 7 ročník).. a som to povedal cigánovi z našej triedy a ten mi dal 3x päsťou do tváre potom čo som si vlastne uvedomil že to videlo veľa ľudí som sa nechcel zahanbiť.. tak som ho chytil za tie jeho kučery a hlavu mu otrieskal o oplotenie a zárubňu.. domov šiel s peknými otlačkami po čele a od vtedy žiadne iné bitky začo som aj vďačný nemám rád bitky
ale inak na základnej so spolužiačkou
@Soltyky tvle keby do mna zacala, tak jej s radostou par ujebem
@shoesmaniac ja neviem , zakomplexovana asi .. akoze moj frajer je strasne chudy a ona ide do neho skakat, lebo nemoze prejst? vtedy som mala ine nervy
čiarky si robím na stehne dpč
Ma nikdy nikto nechce bit ani ja nikoho nechcem, aj tak by som prehrala.
ale to proste nabehli typci na kamosa a sme my s kamosmi nabehli na nich, to bola taka mela, kazdy bol strasne opiti. Predstavte si v tme na zemi bijucich sa typkov (cca 10) a v tme...sme nevedeli ani, ze kto koho mlati, tak to aj potom dopadlo, ze kamos kamosovi rozbil nos ja som len jednemu dal kolenom do rebier, potom nas tam rozdelili a tamtych vyhodili...to bola cela "bitka" takze ...vlastne to ani nebola bitka, takze asi 0