Podľa toho, prečo. Zatiaľ neriešim s nikým také veci, čo by sa nedali aj bez niekoho konkrétneho. Ak to niekto neberie, buď obvolám iných ľudí alebo počkám. Napíšem SMS alebo niečo.
A úúúplne najviac by som nemohla chodiť s človekom, čo by mi volal 30x za sebou, keby som to nebrala . Kks, keď to neberiem, asi to nepočujem alebo nemôžem zdvihnúť, ani vlastne nechápem, aký to má zmysel, volať miliónkrát za sebou. "Aa, nezobrala to pred minútou ani mi nezavolala naspäť, určite to vezme, keď skúsim zavolať teraz. Ešte 50x a ak to nevezme, kašlem na to."
Volám tak odvtedy ako sme sa dohodli s kamarátkou a samozrejme som jej pred schôdzkou zavolala dvakrát. Nedvíhala, tak som ju išla pozrieť. Šťastie, že nebola zamknutá. Odpadla, lebo celý deň prenášala nábytok.
to zavisi od viacerych faktorov... ked som opita volam velmi vela. ked som triezva tak podla toho ci ide o nejake administrativne povinnosti - vtedy volam len raz , alebo chcem zavolat priatelovi , kamaratkam atd. - vtedy velmi vela ale to tiez zavisi od toho ci mam na nich naladu alebo volam len z povinnosti ze sme sa dohodli ze zavolam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a je jedno, či prezváňam 5krát, alebo hodinu vkuse
raz mi drahý večer nedvíhal, tak som mu volala 45krát a potom som zaspala a až potom sa mi ráčil ozvať...
Väčšinou majú telefón neviem kde.
Volám tak odvtedy ako sme sa dohodli s kamarátkou a samozrejme som jej pred schôdzkou zavolala dvakrát. Nedvíhala, tak som ju išla pozrieť. Šťastie, že nebola zamknutá. Odpadla, lebo celý deň prenášala nábytok.