Akoby nebolo jedno či ho kdosi bude voliť alebo nebude.... Podplatia romale, podplatia dôchodcov, budu mať 80% hlasov, prípadne sfalsuju volby...
Vsetci ktorých poznám nanho pičuju an na nete a aj tak má vždy vo vsetkom okolo 35/40% hlasov, je to tak, na SLovensku je definitívne Ficoizmus...
A už len z toho budem voliť Fica aj ja, vsak prečo ho nevoliť, ked to vyhrá? Aspon budem mať dobrý pocit že som vyhral vlastne ked som ho volil....
A aj vo volbách som volil SMER-SD....
A vždy budem!
@4 za to kde sa nachádza Slovensko nemôže len Fico ale aj obyčajní ludia kedže nepracuju pre to aby bola firma uspesna ale len tam sedia a ulahčuju si prácu ako sa len dá hlavne že dostanu výplatu že?....
Tak jasné že potom je uspech minimálny a Slovensko bude dávať výplatu 100 eur zachvilu.... 70% neuspech Slovenska tvoria obyčajní ludia...
Čo sa týka mňa, Fico je to najmenšie zlo, aké kedy sedelo v parlamente. Ak by som mal ísť niekedy voliť, čo sa asi už nikdy nestane. Vyberal by som týmto spôsobom.
@patricino tak kazdy to inak vnima fica som zatial nevolil, ani neplanujem, ale keby su teraz parlamentne volby, tak naozaj neviem koho volit. vlastne mi je cele volebne pravo uplne na hovno lebo mam pocit, ze ho neviem/nedokazem/"nemozem" vyuzit.
@dwarvax Pravda, neexistencia alternatívy je veľkým problémom... Presne viem, koho by som volil - ak by si tento človek založil stranu resp. kandidoval na prezidenta, alebo v inom type volieb...
@miriez Chyba je v tom ze ludia nechodia volit. Fico ma stalych volicov: 1. zo statnej spravi - maju sa dobre a nechu aby sa nieco menilo, 2. uspesnymi podnikatelmi - rovnaky dovod 3. dochodcami - robi im vylety a tam pekne vie rozpravat. A vsetci tyto ludia chodia volit. Naopak, obycajny ludia su zasadne proti ficovi, lenze volit nechodia.
ak sa neschvali ta nova picovina, co akoze chcel gasparovic ale nechcel to určo pre seba aby prezident mal vacsie pravomoci tak preco nie aspon sa fico odstrani a bude cusat na riti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Vsetci ktorých poznám nanho pičuju an na nete a aj tak má vždy vo vsetkom okolo 35/40% hlasov, je to tak, na SLovensku je definitívne Ficoizmus...
A už len z toho budem voliť Fica aj ja, vsak prečo ho nevoliť, ked to vyhrá? Aspon budem mať dobrý pocit že som vyhral vlastne ked som ho volil....
A aj vo volbách som volil SMER-SD....
A vždy budem!
Tak jasné že potom je uspech minimálny a Slovensko bude dávať výplatu 100 eur zachvilu.... 70% neuspech Slovenska tvoria obyčajní ludia...
@4 ma od*ebalo, ale v podstate je to pravda.
a fico aj tak bude prezidentom, takze...vela ludi mu da hlas. je vlastne jedno koho budete volit, ak nebudete volit fica.
2. nevolim, kym si nevidim dalej od nosa
3. nevolim!
alebo takto sa spýtam: je to normálne??
vyhra ma byt ked tak dosledok a nie pricina -.--.-.-.-.-