ja mam velmi rada kolotoce hlavne velke horske drahy a neobvykle kolotoce, alebo strasidelne zamky a aj lod je super len na slovensku ani lunapark nieje musim ist do pratru
co najnebezpečnejšie. alebo pri ktorých sami totáálne zdvíha žalúdok ale neznášam také ako napr. centrifuga. to mi nič nerobí, ked sa to iba točí, to nie je nič pre mna. ja potrebujem zdvíhanie žalúdka..
@scare z ruzomberka , ja mam rada take dole hlavou co sa ide ako ranger, a ine halusky centrifuga ides minule sme tu mali evolution a teraz prislo namiesto toho ten ranger no ppc to vyzera.
@55lienka , tento rok som to zmeskal, musim sa poponahlat a uzit si kolotoce, kym udrzim moc, o par rockov skoncim na tych ponikoch co sa tocia dookola - tzv. mary-go-round
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale ked si tam sitnem tak to konci
brutáál kolotoč aj ked to išlo trošk pomaly
a ešte vodná húsenková dráha a to je naj naj naj najlepší kolotoč na kerom som v mojom mravčacom živote šla
» www.birdz.sk/webka/shemy/fot...