1. Matka: Prišla k chlapovi ako k otcovi dieťaťa čo mala na rukách ( 1 ročného) a odišla zaplatiť taxík a odletí pár tisíc kilometrov preč. Po šiestich rokoch sa objaví spozná svoju dcéru a ide sa súdiť o jej starostlivosť.
2. Otec: chap čo sa bál závezkov, išiel hladať matku dieťaťa čo mu ostalo v rukách. Nakoniec o ňu staral 6 rokov. Bol kaskadérom , aby jej dokázal zaistiť všetko. No nebol biologickým otcom.
2. Matka sa rozhodla odísť, čím sa zbavila zodpovednosti. Muž vychoval dieťa za ňu, muž platil za ňu, muž trávil vlastný čas s deckom. Matka teraz chce len zlíznuť smotanu. Nič by som jej nedal, ona mala svoju šancu.
2. už len pre to dieťa by bola trauma keby bola 6 rokov s otcom (mužom ktorého považuje za otca) a zrazu by mala ísť ku žene, ktorú ani riadne nepozná? navyše otec či už bio alebo nie sa o ňu staral ... a ak sú spolu šťastní tak prečo to ničiť? no matke by som dovolila aspoň návštevy a víkendy s dcérou ak by mala skutočne záujem ... ale do starostlivosti by som jej dieťa nedala...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. Matka: Prišla k chlapovi ako k otcovi dieťaťa čo mala na rukách ( 1 ročného) a odišla zaplatiť taxík a odletí pár tisíc kilometrov preč. Po šiestich rokoch sa objaví spozná svoju dcéru a ide sa súdiť o jej starostlivosť.
2. Otec: chap čo sa bál závezkov, išiel hladať matku dieťaťa čo mu ostalo v rukách. Nakoniec o ňu staral 6 rokov. Bol kaskadérom , aby jej dokázal zaistiť všetko. No nebol biologickým otcom.
inspiroval ta alebo len nahoda?