@Nightillusion nie .. ale vyzera to tak ... co ja nosim rada cierne veci ale emo nie som ... a stalo sa mi ze som isla okolo takej particky ktora mala na mna priblbe pripomienky a preto chcem zistit kolko ludi ma proti nim nieco ... lebo kazdy ma iny vkus , kazdemu sa paci nieco ine
ja nosim cierne a nesom emo hoci mi to dost vela ludi povedalo :p a je mi jedno kto je emo abo ne .. pokial to neni dajaky psychopat co sa reze den a noc ... je mi to jedno neriesiim ...
mne nevadia... ale mali by sme si ujasnit ci sa bavime o starom EMO.. t.j. ochranary prirody atd. alebo ... o detoch co sa rezu.. a nevedia co zo sebou....
... aj ked ja sa velmi o ludi nestaram... nemam ich raad... vzdy potrebuju niekam patrit
pokial to niekto neprehana a zrazi sa zo stromom lebo nevidi cez ofinu tak v pohode....aj tak mi vzdy zalezi len na vnutry cloveka.....ale tak obcas sa na takycvh typeckoch dokazem aj poriadne pozabavat... mna len stve ked si to decko vysvetli inak a zacne sa rezat abo ine blbosti lebo si mysli ze sebaposkodvanie je nepisanym (alebo mozno aj ano) pravidlom ich stylu...takze jednoznacne styl nerobi vnutro cloveka....aj ked ho dotvara...
nemôže mi nejaký človek vadiť LEN preto, že vyznáva nejaký štýl (aj keď zase výnimka: uplne najviac odcudzujem tých ktorí majú sklony k sebapoškodzovaniu lebo podla mňa je to totálne "na mozog")... síce nad viacerými (hovorím teraz o všetkých tých skupinách) sa dá len rehotať a o mnohých si myslím nie najlepšie veci ale čo.. tak keď mi nič nerobia tak mám na háku za koho sa považujú minule ma nesmierne pobavil jeden asi 12-ročný "emáčik" ktorý mal čiernu ofinu cez celý ksicht a ležal na žltej nafukovačke na jazere a skoro cez tú ofinu nevidel kam sa plaví bolo to super, dlho som sa tak nezasmiala
vlastne nie ze mi prekaza emo ale u nas v dedine chodia take dievcence ktore si hovoria emo nie len ze vyzeraju strasne ale jeden den ich stretnete ked pocuvaju co ja viem AVRIL a druhy den ich stretnete ako pocuvaju HipHop
takze nemam rada emo deti ktore miesaju vsetky hudobne aj modne styly a nevedia co je co (nevravim ze ja viem
ja nie som emo .... len sa mi paci ten styl obliekania : čierna farba , kostlivci,...............................a ostatne : ofinu si nedam a podrezavat sa ! ako co som psychopat ?! nie dakujem
mne neprekaza len mi je smiesne ked chodia ti ludkovci obleceni cely v ciernom a vonku moze byt aj 100 stupnov a oci maju jak keby nespaly uz mesiacee..ale v principe mi nevadia kazdy ma styl aky chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
mama ma emo
Všeobecne, bez ohľadu na to, k akému stádu sa radia.
... aj ked ja sa velmi o ludi nestaram... nemam ich raad... vzdy potrebuju niekam patrit
takze nemam rada emo deti ktore miesaju vsetky hudobne aj modne styly a nevedia co je co (nevravim ze ja viem
celkom sa mi páčia na chalanoch tie vlasy, ofiny, keď nie sú extrémne mastné
Staré emo mám rada, no toto prekračuje hranice
Osobne proti nikomu nič nemám bo ľudí do štýlov nezaraďujem..