Neverím, že niečo také musím napísať ale raz je všetko prvý krát...
. Som od prírody zhovorčivý človek takmer s každým si viem pokecať o čomkoľvek..ale. Našla som si priateľa cez internet a teraz sa stretávame. Len stretávame. Na ulici, doma
@chaneliq noo s toho co som s tu precitala sa mi zda ze o je jeden z tych co babu beru ako nejaku trofej...si pre neho iba nieco,co moze ukazovat ostatnym,tvoje problemy ho nezaujimaju....ja na tvojom mieste by som ho nechala tak,keby ma bral takto...
A s týmto si nevieš poradiť sama? Potom ti asi lichotí jeho správanie a až tak tú komunikáciu nepotrebuješ... inak by si sa s tým už dávno nezaoberala.
v čom ti máme poradiť? je to na tebe či chcem mať partnera ako najlepšieho kamaráta s ktorým si budeš rozumieť najsam, alebo byť len niekoho peknou tváričkou ach joj...
@husky stručne si napísala. Neviem čo si mám o tom vetkom myslieť. Viem je to mladý, prítaživý chalan. Priťahuje ma tak vzhľadom, keže ešte jeho povahu nepoznám a cítim, že si chce iba užívať nakoľko vo svojom dospelom veku nevie ako a čo je to cucflek . Volajako mi otáľa, zahmlieva kto vlastne je...môže byť za tým celkom viac. Možno ani evie, že niečo ako láska existuje...komunikácia nie len sex. Napríklad sedím na posteli pozerám tv a spytujem sa ho čo okrem toho že sedí doma za pc, chodí na party kde sa ide len opiť a nechávat obdivovať babami a chodí s babami do postele. Na to mi patrične odpovedal takto " v posteli sme na to šli z ľava, z prava striedali sme všetky polohy.." . Ja som ho hneď STOPla. Ani eviem kto je a už mi tu bude hovoriť o takých veciach... nevešám si hlavu, zatiaľ som v pohode dúfam. Inak mi povie lichotivé slová...ale to je tak všetko . Bezsovne ma oprevadí ani necekne iba ahoj a ide .
Ok. ako mladšia som mala vztah kde vačšina chcela len jednu jedinú ale to som ich rýchlo prekukla a nechala ich... .
vieš on má rečovú vadu. Niekedy sa mu ťažko hovorí...a možno sa hambí lebo nevie ako prejaviť city. On má 20, ja 15 a čo mi hovoril mal zatial len staršie baby napr. 27, 34..
@chaneliq ano,ale to ze ma recovu vadu neznamena ze sa nemoze zaujimat aj o nieco ine ako vyzor......keby ta mal naozaj uprimne rad zaujimal by sa o teba celu,nie len na to aby sa ukazoval pred kamaratmi ze hoci je kripel tak si vie najst niekoho ako si ty.....
Mňa napadlo sa ho normáne spýtať čo si pod našim vzťahom predstavuje, kedže aj tak čaka kým dovŕšim 15 rokov. To už o niečom vypovedá. Teraz len nabrať dostatok odvahy a ísť na vec. Sú len dve možnosti ako náš rozhovor dopadne. Buď mi povie, že ma má naozaj rád a myslí to všetko vážne alebo jednoducho si bude hľadať dalšiu obeť. Samozrejme klamstvo u chlapcov nie je vylúčené .
@chaneliq jedna sa o, v dnešnej dobe dosť rozšírený hormon, pubertis jebnutis... a k a zmetenosť ale túžba prrr hrrr do vzťahu lebo sa to nosí a iba preto aby si sa zaradila do nejakého hierarchického miesta v spoločnosti...
a že o čo sa jedná ano stretla, a všetkých čo ma steli len kôli vzhladu som pekne krasne otočila a poslala het a dalo ti to neičo do života?
nie je kripeľ. Práve naopak je nesmierne inteligentný, je spisovateľ, ovláda plynule určité jazyky a naozaj je krásny. Možno je to aj mnou lebo ma nevníma ako niekoho a nechám so sebou len tak mávať. Zvyčajne to tak u mňa býva, robím kompromisy, pretože o tom je život- o kompromisoch. Lenže ja mám takisto svoju povahu. Nie je len on a jeho potreby....
Pripadá mi ako skúsený, citlivý ale ja som dosť citlivka hlavne čo sa týka vzťahu medzi mnou a chalanom.
Ok. Ešte miá povedal, že keď ma opustí bude zo mňa kočka a každý bude po mne slintat...v tú chvíľu som mala chuť mu dat facku a odísť preč čo najďalej len nech ma nevyužíva vo svoj prospech. Och a ako neprítažlivo som sa obliekla lebo ja NEmám právo sa obliecť do pohodlných kraťás a voľného topu vtedy sa vraj za mňa hanbí...ehm ja som mu to aj do očí povedala "však včera som mala nové topánky na opatku, všade po celej nohe sa mi spravili odtlaky až do krvi, nespala som. Ale však samozrejme on je NO.1
@chaneliq ,,Mňa napadlo sa ho normáne spýtať čo si pod našim vzťahom predstavuje, kedže aj tak čaka kým dovŕšim 15 rokov. To už o niečom vypovedá " použijem tuto tvoju vetu ano vypovedá chlapec zrjeme nebude až taký sprostý ako to hrá a zrejme pozná zákony ach dievča poradím ti jediné ak ho nechceš na zábavu ale na lasku tak to ukonči lebo budeš trpieť. Viac k tomu nemám čo povedať takýchto nevybujačených primitívov by som strielala!
@leilla kedže ja ho vnímam ako niekoho-prvé príznaky ružových okuliarov... a práve keď by som mala mať pozitívnejší názor k jeho prístupu a nepriznať si, že to všetko robí len kvoli sebe.........teda z mojho uhla pohľadu môžem vnímať jeho skutky prikrášlene narozdiel od nezahmlených
@topanocka asi som dosť náročná . Tento má všetko okrem EQ a ten ktorý ma chcel práve na LÁSKU zas nemal nič ani IQ . Však musím jedine skúsiť čo to sa dá pozisťovať aj vek mi možno zatajuje a má cez 25 netuším....ale myslím si osobne, že nič viac ako alkohol, sex a zábavu nepozná. Nevybúrené hormóny...uff. Keby tam v hlavičke nebola utláčaná tak strašne hormonmi jeho empatia...
nie ale láka ma to objavovať ľudí a odhaliť ich tajomstvá, ktoré sú u mňa vysoko strážené. Viem, každý by mal byť najma egoista ale budem sa síce opakovať vztahy sú o kompromisoch..hm žeby som ich robila až príliš? Dávam mu priveľkú voľnosť?
vieš záeží to z ktorej strany teraz posudzuješ. V istej veci nemá ani šajnu, pretože vyzradiť mu úplne všetko...neplánujem. On si skôr myslí, že áno, že som naivná no ja zozačiatku keď niekoho nepoznám snažím sa nakuknúť kto vlastne. Vtedy možno pripadám iným ako lahko poddajná iste...no ked sa vynorím zo svojej skrýše čo sa stane pomerne rýchlo všeci valia oči......hmm zaujímavé idem premýšľať teraz hlavne nad sebou...
POČKAŤ! tu ide o to, že je nekomunikatívny veď aj sám vraví ako bolo na párty nuda...atď. Nevie sám seba zabaviť potrebuje niečo aby sa dostal do stavu eufórie. U neho doma takisto... neviem... premýšľam.
už viem v čom je ten problém . Už som si to vyriešila, popremýšľala som. Viem čo majú chalani v hlave už od malička však to vieme všeci ...ale o tom to nie je.
Som zmatená z posledného vzťahu, takže najprv sa musím skoncentrovať sama so sebou potom riešiť ostatných.
Nie som s ním len tak..viem čo od tohto vzťahu očakávam.
@klaudiqa9 Vďaka za názor. Jeden kamarát mi povedal aby som si najprv určila vlastné hranice, aby som vedela čo presne chcem a podľa toho sa aj patrične riadiť. Nikdy to nezavisí len z jednej strany.
Môj názor je taký, že ak mu niečo rozprávaš, tak Ťa pohladí, usmeje sa... ale nemusí Ťa ani počúvať. A pritom Ty mu to rozprávaš preto, aby sa o Tebe dozvedel niečo viac... Ak cítiš, že je s Tebou len preto, aby mal niekoho na sex a chýba Ti komunikácia, nebuď s ním. Určite sa nájde chlapec, ktorého bude zaujímať viac Tvoje vnútro ako Tvoja postava a to, v čom vynikne...
@trubka91 zhrnula si to presne. Snažím sa mu predviesť moje vnútro, kto vlastne som a chcela by som tohto človeka spoznať bližšie ale ako vidím a cítim nie je to opatované.
Všetko svedčí tomu, že mu ide iba o to aby ma mal..len mal. Nič viac, nič menej. Mňa to nenapĺňa hľadám niečo viac. Dám mu ešte týždeň a pokúsim sa prelomiť ľady v jeho povahe. Ak sa to nepodarí skončím s ním. Predsa len na sex môže mať človek takmer hocikoho ...
Život človeka stále učí a to ma na ňom baví najviac
@chaneliq Podľa toho, ako to opisuješ, tak si myslím, že sa chce ukázať kamarátom, aké má dievča (ak si pekná, tak určite). Ale ani toto netrvá večne, prestane ho to baviť a takto to bude s každou, pokiaľ nedostane rozum (neviem, koľko má rokov). Skús sa začať správať k nemu inak, nebuď milá ako doteraz, skús byť odmeranejšia... Ak mu na Tebe skutočne záleží, všimne si to a pokúsi sa to zmeniť, ak nie, tak nie tak už nie je o čom... Podľa vyjadrovania si rozumné dievča, tak nebuď s niekým ako je on, ktorému ide len o jedno...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A s týmto si nevieš poradiť sama? Potom ti asi lichotí jeho správanie a až tak tú komunikáciu nepotrebuješ... inak by si sa s tým už dávno nezaoberala.
A hanba sa nepíše s m -.-
Ach jaj
Ok. ako mladšia som mala vztah kde vačšina chcela len jednu jedinú ale to som ich rýchlo prekukla a nechala ich... .
vieš on má rečovú vadu. Niekedy sa mu ťažko hovorí...a možno sa hambí lebo nevie ako prejaviť city. On má 20, ja 15 a čo mi hovoril mal zatial len staršie baby napr. 27, 34..
to nepotrebujem dávať nikomu do obrazu. Len sa snažím čo najjasnešie vyjadriť
@lawey
či ste sa už s niečím podobným stretli, príp. o čo sa jedná
ze dojdou kule a strelnej prach
i ten kanon zrezavi
nikdo vic to nespravi
ako vidím tu normálnu odpoveď nenájdem
Mňa napadlo sa ho normáne spýtať čo si pod našim vzťahom predstavuje, kedže aj tak čaka kým dovŕšim 15 rokov. To už o niečom vypovedá. Teraz len nabrať dostatok odvahy a ísť na vec. Sú len dve možnosti ako náš rozhovor dopadne. Buď mi povie, že ma má naozaj rád a myslí to všetko vážne alebo jednoducho si bude hľadať dalšiu obeť. Samozrejme klamstvo u chlapcov nie je vylúčené .
a že o čo sa jedná ano stretla, a všetkých čo ma steli len kôli vzhladu som pekne krasne otočila a poslala het a dalo ti to neičo do života?
choď do toho!
to by bolo asi všetko pán doktor.
nie je kripeľ. Práve naopak je nesmierne inteligentný, je spisovateľ, ovláda plynule určité jazyky a naozaj je krásny. Možno je to aj mnou lebo ma nevníma ako niekoho a nechám so sebou len tak mávať. Zvyčajne to tak u mňa býva, robím kompromisy, pretože o tom je život- o kompromisoch. Lenže ja mám takisto svoju povahu. Nie je len on a jeho potreby....
Pripadá mi ako skúsený, citlivý ale ja som dosť citlivka hlavne čo sa týka vzťahu medzi mnou a chalanom.
Ok. Ešte miá povedal, že keď ma opustí bude zo mňa kočka a každý bude po mne slintat...v tú chvíľu som mala chuť mu dat facku a odísť preč čo najďalej len nech ma nevyužíva vo svoj prospech. Och a ako neprítažlivo som sa obliekla lebo ja NEmám právo sa obliecť do pohodlných kraťás a voľného topu vtedy sa vraj za mňa hanbí...ehm ja som mu to aj do očí povedala "však včera som mala nové topánky na opatku, všade po celej nohe sa mi spravili odtlaky až do krvi, nespala som. Ale však samozrejme on je NO.1
@topanocka asi som dosť náročná . Tento má všetko okrem EQ a ten ktorý ma chcel práve na LÁSKU zas nemal nič ani IQ . Však musím jedine skúsiť čo to sa dá pozisťovať aj vek mi možno zatajuje a má cez 25 netuším....ale myslím si osobne, že nič viac ako alkohol, sex a zábavu nepozná. Nevybúrené hormóny...uff. Keby tam v hlavičke nebola utláčaná tak strašne hormonmi jeho empatia...
Ja ho chcem pokúšať... byť potvorou
vieš záeží to z ktorej strany teraz posudzuješ. V istej veci nemá ani šajnu, pretože vyzradiť mu úplne všetko...neplánujem. On si skôr myslí, že áno, že som naivná no ja zozačiatku keď niekoho nepoznám snažím sa nakuknúť kto vlastne. Vtedy možno pripadám iným ako lahko poddajná iste...no ked sa vynorím zo svojej skrýše čo sa stane pomerne rýchlo všeci valia oči......hmm zaujímavé idem premýšľať teraz hlavne nad sebou...
o 10 rokov to možno pochopíš...
Iba málokoho by napado oddôvodnenie chi chi
neberte to nijak zle je to taký môj osobný dojem po prečítaní tvojich príspevkov.
k téme- začala by som od seba... všetko vieš tak buď si hlúpa že si s ním alebo tým sleduješ niečo úplne iné..
Nie som s ním len tak..viem čo od tohto vzťahu očakávam.
@klaudiqa9 Vďaka za názor. Jeden kamarát mi povedal aby som si najprv určila vlastné hranice, aby som vedela čo presne chcem a podľa toho sa aj patrične riadiť. Nikdy to nezavisí len z jednej strany.
tak to bol teda múdry kamarát =D =D
Všetko svedčí tomu, že mu ide iba o to aby ma mal..len mal. Nič viac, nič menej. Mňa to nenapĺňa hľadám niečo viac. Dám mu ešte týždeň a pokúsim sa prelomiť ľady v jeho povahe. Ak sa to nepodarí skončím s ním. Predsa len na sex môže mať človek takmer hocikoho ...
Život človeka stále učí a to ma na ňom baví najviac
Nice