prosiim vas...mam si na zajtra vyhladath vyznam slovo konfucionalizmus no vo vhladavaci mi nic co by som pochopila nenaslo...prosmmmm rozumne mi niekto napiste pocuku...dakujem vam uz vopred...a sprostosti si nechajte pre niekoho inho :-
to je jednoduche kon je zviera cio je znacka chladnicky (candy cio 255) a nacionalizmus vies co je takze dokpy je to znamena vieroviznanie v v bieleho boha sediaceho na nebeskej chladnicke a popravici mu sedi jeho kon
myslim, ze mas na mysli KONFUCIANIZMUS, trochu hatlaninove slovo, tu je odpoved:
jedna z troch "ciest" v Čine (dalsimi su taoizmus a budhizmus)
Tento naozensky smer ozivil stary zvyk uctievania predkov, zakladatel Konfucius, jeho vyucba je obsiahnuta v Hovoroch (diskutoval so svojimi studentmi), dolezite bola disciplina (Li), zdovrilost
ide skor o moralny a spolocensky kodex, nie naboznstvo, nemusia verit v Boha
PETER PIPER- isto? konfucius je jeho polatinstene meno a kung-fu naucil cinskych mnichov potulny indicky mnich Bodhidarma a kung-fu znamena zrucnost-doviest akukolvek cinnost k dokonalosti..pokial viem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
jedna z troch "ciest" v Čine (dalsimi su taoizmus a budhizmus)
Tento naozensky smer ozivil stary zvyk uctievania predkov, zakladatel Konfucius, jeho vyucba je obsiahnuta v Hovoroch (diskutoval so svojimi studentmi), dolezite bola disciplina (Li), zdovrilost
ide skor o moralny a spolocensky kodex, nie naboznstvo, nemusia verit v Boha