Chcem sa spýtať, aký je váš názor na to, či si na stužkovú pozvať partnera alebo nie...Nemyslím, keď máte priateľa/-ku, ale keď ste single...A je z iného mesta a nikoho tam nebude pozvať...Nebude sa nudiť? A nejde na stužkovej o to, že sa máte venovať svo
No ja som tam bol single a bolo to super,lebo som sa venoval len partii,a mohol som chlastáááť a nemusel som sa pozvanej osobe,aby sa nenudila a pod.Najlepšie je tam ísť single...moj názor
Ved ked ste sa dohodli ze mozete si zobrat partnerov tak si ho zober. Len rataj s tym ze sa nebude bavit ako vy, budes muset byt vela casu pri nom a nie pri spoluziakoch a tak...
A hlavne jedna dobra rada: bud si partnerov beru vsetci alebo NIKTO. U nas bola dohoda taka, ze si partnerov nikto neberie. Ale tato dohoda sa rodila velmi tazko. Program prebehol OK a o desiatej vecer sa tam "akoze" zjavilo naraz asi 10 partnerov a dalsich 20 kamaratov - ocividne vopred dohodnute castou spoluziakov, ktori ich tam chceli. Takze ti, co si nikoho nevzali, robili sponzoring na bujaru zabavu kamaratov a frajeriek svojich spoluziakov.
moj nazor ci si pozvat partnera na stuzkvu je asi taky, ze NOU. Stuzkova je pre triedu a pre nikoho ineho. Mali by sa zabavat ziaci medzi sebou. Ak si niekto chce pozvat partnera tak to potom ziadnu stuzkovu nemusia ani robit a ist do restiky s partnerami a rodicmy a ist na diskoteku. Mozno mam ine nazori ale mne sa to moc nepaci.
No ja keď som tam videl niektoré tie znudené partnerské xichty tak bolo vidieť ako sa "bavili" .Zatial co ich druha polka veslo chlastala a bavila sa s triedou ...Ja by som partnerku nebral,ale keď by sa sexi nahodila,možno že v zákulisí by sa poriešilo volač ...no ale stužková už je za mnou dobre bol
Neber si partnera... to je hovadina. Na nasej stuzkovej mali partnerov len dvaja. Jeden spoluziak a jedna spoluziacka. Spoluziackin partner celkom zapadol a bavil sa s nami, tancoval a tak ale spoluziakova frajerka len visela na spoluziakovi a skaredo zazerala na kazdu z nas co sme sa s nim iba rozpravali... nie to ak sa zasmial na vtipe co sme povedali alebo nebodaj tancoval... to nas prebodavala pohladom... krava ziarliva!!!!
Podľa mňa by to bolo dosť divné ísť tam sám ak niekoho máš...ja som bol na dvoch vlastných,potom na jednej ako kamarát-tam mala kámoška okrem rodičov a priateľa aj tetu a sestru a na jednej som bol len tak...nooo... som sa omylom dostal v ten večer do nejakej party...ale nerobili sme nič zlé ale aj tak nás slušne vyhodili no ale...proste nikde neboli bez...chceli by ste celú noc pretancovať s rodičmi a pedagogickým zborom?...najviac kyslo sa vždy tvária rodičia-tých ti ľúto nieje? hmm...proste som jednoznačne za jo a tí"cudzí" ľudia to tam tak dobre osviežia a ak máš partnera už dlho tak iste pozná aj nejakých tvojich spolužiakov nie?
Nuz ked si single, tak tam nikoho neber. Ako uz spoemuli predo mnou, bude sa tam nudit. Keby pozna nejakych tvojich spoluziakov, tak no problem, kedze zapadne. Ale ak pozna iba teba, tak by sa tam nudil. Cize kasli na to a chod si uzivat sama.
my tiez neberieme partnerov a myslim si ze je to dobre, dohodli sme sa na tom vsetci a raz za tych 8 rokov co sme spolu sa mozme venovat vsetci sami sebe...
Väčšina si berieme partnerov a aj ja. Ale zalezi to od toho aky ste kolektiv v triede. Nas je 31 bab a 3 chalani tak aj preto si berieme partnerov a ja ho tam aj chcem mat.
No v nasej triede sa to nahodou riesilo dost akcne a rozdelili sme sa na dva radikalne tabory Je jasne,ze my,co mame dlhodobeho partnera ho tam chceme mat,predsa len je to vcelku udalost,chcem aby ma moj mily videl v satach a aby som si s nim zatancovala.Ti,co priatela/ku nemaju o tom nechceli ani pocut ze by tam boli,ale myslim ze keby s niekym boli rok,dva,tri tak by pochopili preco na tom holkam tak zalezi. Ved co,po oficialnych castiach partneri aj rodicia odidu a my pojdeme niekam chlastat uz len tak sukromne.
ako vcera som mala stuzkovu...a bolo v pohode ked tam boli aj partneri..teda aspon ti co sa dokazali normalne bavit aj s ostatnymi...ale jednoznacne co nie je dobre je si tam brat kopu kamaratov, lebo potom sa to akurat rozdeli na skupinky a kazi to dojem zo stuzkovej...
My sme mali též na výber..buď klasika, abo chorvátsko..a polovica cela to a polovica too..ale nakonec prišlo na rodičov..a oni chceli klasiku..bo že-vraj..stužkováá je HLAVNE pre rodičov..achhh
Ak je to tvoj partner..vezmi si ho..ale ber na vedomie..že pokiaľ to je dáky ťuťo hanblivý a nechápavý..a nebude sa tam baviť..a všimne si, že sa mu nevenuješ..že sú ti spolužiaci prednejší ako on..tak to némdopadne dobre..a zresetuje ťa..najlepšie je ho vopred pripraviť čo ho čakáá..a či tam ce ísť aj po tom ako ho upozorníš na tieto fakty..
Ak je to iba tvoj kamoš..vezmi si ho, iba v tom prípade, ak je veľmi ukecaný a spoločenský..a nehanbí sa a vie upútať..inak nie..bo sa tam bude nudiť..šak keby tam tak hrozne ce prísť..nech ťa príde čeknuť po odchode rodičov..
Ja som bola na stužkovej môjho kamaráta ako jeho partnerka a musím uznať, že to bola super stužková...zavisí od toho aký komunikatívny je vaš partner a ako vie zapadnúť do kolektívu. My sme si rozumeli všetci, aj keď sme sa väčšina nepoznali vôbec! Bolo super.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Axelsvk: na stuzkovu urcite idem
L.ukynko: moc si mi neporadil
to by ti bolo potom luto, ze si tam dakoho zavolala a nevenovala by si sa ani jemu, ani triede..
ak mas frajera chod tam s nim, ak nemas tak tam chod sama... aj tak aj tak to bude v pohode... sakul neser ma
a nudil by sa, ver mi...
takze nie.
ty sa budeš baviť so spolužiakmi a naňho nebude čas;
ty sa budeš baviť so spolužiakmi a on bude žiarliť, prípadne ti urobí scénu alebo sa urazí...
ty sa budeš baviť so spolužiakmi a on bude s ďalšími ohrdnutými partnermi ohovárať všetkých, ktorí sa pred ním čo i len mihnú.
A nakoniec sa nezabavíš ani ty ani on. Ak chce tvoj partner tak veľmi prísť, daj mu polhodinku, ale nie celý večer. Ten patrí tebe a triede
Ak je to tvoj partner..vezmi si ho..ale ber na vedomie..že pokiaľ to je dáky ťuťo hanblivý a nechápavý..a nebude sa tam baviť..a všimne si, že sa mu nevenuješ..že sú ti spolužiaci prednejší ako on..tak to némdopadne dobre..a zresetuje ťa..najlepšie je ho vopred pripraviť čo ho čakáá..a či tam ce ísť aj po tom ako ho upozorníš na tieto fakty..
Ak je to iba tvoj kamoš..vezmi si ho, iba v tom prípade, ak je veľmi ukecaný a spoločenský..a nehanbí sa a vie upútať..inak nie..bo sa tam bude nudiť..šak keby tam tak hrozne ce prísť..nech ťa príde čeknuť po odchode rodičov..