Konšpiračné teórie. Čo si o nich myslíte? Sú skutočné, alebo iba klamné polopravdy? Myslíte si, že sú niektoré z nich pravdivé?
Rada by som si vypočula váš názor a tiež by som bola rada, ak by sa stal súčasťou mojej ročníkovej práce, pomocou ankety na kto
Konšpiračné teórie sú kraviny. A kto bude tvrdiť že nie lebo Snowden, to nebola konšpiračná teória, každému kto sa zaujíma o IT muselo byť jasné že niečo také existuje, len nikto netušil že až v takom rozsahu.
su to hluposti, uchyluju sa k nim ludia neustale citiaci potrebu zvalovat vsetky svoje neuspechy na nejakych "tajomnych ludi v pozadi", ktori vsetko ovplyvnuju a neni sanca sa proti nim branit
Niektore su podla mna do neba volajuce nezmysly, ale trebars illuminati-nwo je podla mna viac nez len teoria... je jasne ze vacsina ludi tomu neveri a nebude verit, ale tym aj tak nic neovplyvnia.... su mnohe priklady z historie kedy ludia vobec nepredpokladali, to co sa stalo
no tak nie je konspiracna teoria ako konspiracna teoria
dokial nieco nie je oficialne dokazane a potvrdene, tak to vzdy bude povazovane za konspiracnu teoriu, ale zase je hlupost si mysliet, ze media hovoria len pravdu
Podľa toho o aké sa jedná. Niektorým verím (napríklad mi bolo jasné že vlády vo veľkom špehujú ľudí a manipulujú verejnú mienku napríklad aj pomocou platených diskutérov, ale to už nie je dnes konšpiračná teória) a potom ešte verím napríklad že WTC nepadli na následky nárazu lietadla. No čo počúvam zasa o iluminátoch, slobodomurároch NWO atď, tak to považujem za totálne blbosti.
americká vláda skrýva dôkazy o existencii ufa
no dobre ja končím, sorry ale keď budeš chcieť vyplniť dotazník tak stavaj otázky tak aby mi nepraskla bránica
@mofowo Som zatiaľ na klasickom gymnaziu, ale musíme robiť SOČ-ku a toto mi prišlo ako celkom zaujímavé téma..takže.. v podstate sa tým ani nijak nezaoberám alebo tak..
@none11 no väčšina tých vecí je pravdivá ale o to nejde, ide o to, ako debilne staviaš otázky a ak z toho ideš robiť výskum do sočky tak veľa šťastia lebo z hentakej ankety to bude dosť ťažké
Tých možností pri otázke "Ktorá z týchto teórií by mohla byť pravdivá, aspoň sčasti?" je fakt málo. Verím tomu, že ti to dalo dosť práce, ale vieš ako sa vraví... práca chvatná, málo platná .
mám neutrálny postoj, nevyvraciam, že nemôžu byť pravda, keď si napríklad vezmem média, cirkev alebo iné veci ako dokážu manipulovať s ľuďmi, tak je pre mňa aj celkom prípustné že existuje nejaká vrstva ľudí/organizácia, ktorá prakticky ovláda ekonomiku a všetko
alebo mimozemšťania, keby som naisto vedel, že existujú a vedela by to aj vyššia vrstva, tak by sa to isto ututlávalo
ale jednoznačne z toho nevyvodzujem nejaké výsledky, že to tak istotne je, maximálne je to vec, nad ktorou sa podľa mňa oplatí premýšľať lebo nemusí mať ďaleko od pravdy
Sú konšpiračné teórie a konšpiračné teórie. Som k nim veľmi veľmi skeptický a neverím im. TO ale nevylučuje, že môžu byť pravdivé. Len si myslím že banda bláznov a polodementov na internete o tom aj tak hovno vie. Problém je že ľudia zbaštia fakt všetko, Založia recesistickú stránku o mešite v BA a oni už idú zarezávať svine... keď toto vidím tak vážne pochybujem o tom že dokážu čokoľvek kriticky zhodnotiť. Nie to ešte nejakú svetovládu alebo činnosť amerických tajných služieb.
@madiee presne tento citát som použila vo svojej práci
Marshall Mcluhan: „Iba malé tajomstvá musia byť chránené, tie veľké sú udržiavané v tajnosti tým, že im verejnosť neverí.“
bohužiaľ, nejde mi vyplniť ten dotazník vybrala si si perfektnú tému
konšpiračky ako také sú hlúposti, ale ako ktorá.. ak je podložená logickejšími dôkazmi a argumentmi, som náchylná uveriť skôr konšpiračnej teórii ako konvenčnej
a zaujímavá je napríklad tzv. "žiarovková konšpirácia" týkajúca sa plánovaného zastarávania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
dokial nieco nie je oficialne dokazane a potvrdene, tak to vzdy bude povazovane za konspiracnu teoriu, ale zase je hlupost si mysliet, ze media hovoria len pravdu
no dobre ja končím, sorry ale keď budeš chcieť vyplniť dotazník tak stavaj otázky tak aby mi nepraskla bránica
alebo mimozemšťania, keby som naisto vedel, že existujú a vedela by to aj vyššia vrstva, tak by sa to isto ututlávalo
ale jednoznačne z toho nevyvodzujem nejaké výsledky, že to tak istotne je, maximálne je to vec, nad ktorou sa podľa mňa oplatí premýšľať lebo nemusí mať ďaleko od pravdy
Marshall Mcluhan: „Iba malé tajomstvá musia byť chránené, tie veľké sú udržiavané v tajnosti tým, že im verejnosť neverí.“
konšpiračky ako také sú hlúposti, ale ako ktorá.. ak je podložená logickejšími dôkazmi a argumentmi, som náchylná uveriť skôr konšpiračnej teórii ako konvenčnej
a zaujímavá je napríklad tzv. "žiarovková konšpirácia" týkajúca sa plánovaného zastarávania