Ako to riešite? Kúpalisko so šošovkami som už skúšala, do očí sa mi samozrejme voda dostala aj tak-nedialo sa nič, ale pod vodu som už pre istotu odmietla isť.
Teraz ma čaká stanovačka, tj.2 dni a neviem či radšej len okuliare ( pre mňa dosť utrpeni
kupalisko so sosovkami by som nesla nikdy v zivote, mozes si kvalitne dojebat oci co zistis az neskor radsej tam budem sediet slepa kedze mam 3ky a do dialky nevidim ani... nic ako sa ist kupat so sosovkami
nechapem ako niektori ludia vedia byt v tomto nezodpovedni, ja sa o vela veci nestaram ale na toto si davam sakramensky pozor..
btw k veci... ak mas takyto problem zaobstarj si ine sosovky, ja mam take co v nich mozem spat 5 noci.. ale aj tak nechapem ked ides spat si ich vyber a rano zas daj nie? a na stanovacke v noci tak ci tak nemusis vidiet bude tma
Kedysi som pravidelne chodila na plávanie a raz som vošla do bazénu i s čočkami (zabudla som si ich) a poviem ti... nikdy viac! Fungl zapálené oči, dva mesiace mi z nich tiekol hnis a nevidela som ani na meter. Fuj.
toto som aj ja vždy riešila, ale tak podla toho čo tam budete robiť mne sú tiež brýle nepraktické strašne a po tejto hroznej správe čo mi očná povedala ich budem musieť nosiť do konca života tolká nespravodlivosť
pohoda, ja nosim sosovky vsade.. aj na chaty aj stanovacky aj hocikde.. mam take, v ktorych sa da aj spat, ale aj predtym som ich nosila hocikde.. este si beriem ked tak kvapky do oci..
Ja mám štvorku a trojku Po tatinkovi, ten mal sedmičku a osmičku Ako jedno oko tak druhé tak. Každopádne, ja som sa so šošovkami normálne na kupku kúpala už veľakrát, nikdy sa mi voda do očí nedostala, pravdaže si na to človek proste musí dať pozor. Bez urážky ale neviete pod vodou zavrieť oči? A niekedy v nich aj prespím, mám také, s ktorými sa to bez problémov dá. Každopádne, načo tam ťahať brýle nechápem, ja ich ani nemám a nijak ma šošovky neobmedzujú
Problémy s očami sú podľa mňa to posledné, čo si želáš so šošovkami, keď nie si spokojná s okuliarmi, ale stanovačka je niečo iné ako kúpalisko. Normálne sa dá o ne starať aj v "divočine", predsa o nič nejde.
ja mam take, v ktorych mozem spat furt cely mesiac, nosim ich na bazen, na chaty, proste na vsetky mozne miesta a nikdy sa mi nic nestalo..len mavam so sebou kvapky rozotok puzdro... ziaden problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
nechapem ako niektori ludia vedia byt v tomto nezodpovedni, ja sa o vela veci nestaram ale na toto si davam sakramensky pozor..
btw k veci... ak mas takyto problem zaobstarj si ine sosovky, ja mam take co v nich mozem spat 5 noci.. ale aj tak nechapem ked ides spat si ich vyber a rano zas daj nie? a na stanovacke v noci tak ci tak nemusis vidiet bude tma
aj spim obcas (ale ja mam take ze sa v nich teoreticky jedna noc spat da)
rano vstanem dam sosovky a posledna vec pred spanim je ze ich vyberiem
@nixxina ja mam stvorky...
Aj v tých mojich sa dá spať, výnimočne, nie pravidelne.A už sa mi aj podarilo na jednu noc a nebol problém.
Okuliare na také akcie ťahám vždy, lebo počítam aj s takou situáciou, kedy šošovky budú musieť z nejakého dôvodu von a bez oboch som slepá jak krtko
ja som nikdy nemala problem , ze by som ich musela dat von... okuliare sebou v podstate ani nenosim naco aj tak ich iba pokrivim furt
Ja som už zaspala pár krát so šošovkami a nič sa mi nestalo, takže myslím že by s tým veľký problém byť nemal
lebo tomu kur ze v kazdych sa spat naozaj neda, a toto viem aj ked doktorka niesom