Prečítaj si fórum, ktoré som založila. Volá sa: šošovky- môj naliehavý problém číslo jedna a prečítaj si, aký mám problém, ak chceš. Doteraz ho riešim. Veľa šťastia.
Mala som ich chvíľku, ale bolo to úplne v pohode, väčšinou som ich ani necítila. Okuliare sa mi však zdajú pohodlnejšie, lebo si ich môžem kedykoľvek dať dole a späť a to bolo so šošovkami trošku komplikovanejšie, avšak dosť mi vyhovovali, i keď mi po dlhej dobe nosenia (cca 8-9 hodín) začali vadiť, ale to je možno len o zvyku
Ja nosím šošovky 4 roky a ani raz ma nenapadlo sa sťažovať. Je to omnoho lepšia alternatíva ako okuliare. Minule som po 4 rokoch vyšla na ulicu v okuliaroch a cítila som sa strašne. Samozrejme zo zimy do tepla a už boli zarosené, trochu mrholilo tak som mala hneď mokré sklíčka.. nikdy by som sa k nim nevrátila. A mám tiež špeciálne šošovky
@atep Nechcela som, aby si mi poradila... nemáš ako. Ale teraz som si uvedomila, že ty to máš ešte horšie. Možno, že napokon nebudem ani taká nešťastná, keď zostanem pri okuliaroch. Ďakujem...
nazor? veeelmi pozitivny, som velmi rada ze existuje takyto "vynalez" a nemusim nosit otravne okuliare..
ako sa s nimi citim? ked ich mam, ani o tom neviem.. nosim ich asi dva tri roky.. kedze sa snazim oci troska setrit, pretoze nech su akokolvek kvalitne oko nieje stopercentne okyslicovane, tak doma nosim okuliare..
zaciatky, hlavne prva aplikacia mi trvala dve hodiny, teraz su to dve sekundy.. ono to ani za svet nechcelo prilnut na oko, ale to chce len prax a hlavne suchy prst v prvych par dnoch mozes viediet troska zvlastne, ale je to len vec zvyku, to iste ako ekd prvy raz zacnes nosit okuliare
nie, oko nedrazdia, ale nie u kazdeho to tak je.. ja mam stastie
a mam mesacne, cize kazdy den vyberiem z oka a preplachnem v roztoku
a este, v ziadnom pripade v tom nezaspi je to poriadne neprijemne, ta sosovka ti na oku "prischne", budes vidiet rozmazane a tiez to boli.. ak sa ti to podari, hned co sa zobudis si do oka kvapni kvapky a hned to vyber
ono aj ked si unavena a dlho kukas do monitora tak oko schne, je dobre mat kvapky..
@dandybrendy Ako to myslíš, že ja to mám ešte horšie?
@turbofretka Ďakujem ti za názor aj za upozornenia Áno viem, doktorka mi odporučila umelú slzu si dať po tom čo ich vyberem z oka... Zajtra idem sa na ne opýtať, mala by som dostať na týždeň zadarmo na vyskúšanie, tak som zvedavá
bez šošoviek nedám teraz už ani ranu, neviem, čo by som bez nich dnes robila. Nenosím ich stále, najčastejšie do práce / školy, na šport, do divadla a kombinuji to s okuliarmi, aby si oči oddýchli. Určite ti budú chvíľu v očiach nepríjemné, niekedy ťa budú páliť, slziť, ale to len kým si zvykneš, potom už bude všetko v poriadku. Kupujem si rôzne, ale najčastejšie na jeden mesiac alebo na štvrť roka. Veľa dievčat sa bojí, že s šošovkami nemôžu nosti treba riasenku, očné tiene alebo tak, ale vôbec to nie je pravda. maľujem sa každý deň a niekedy žiadny problém. Prečítaj si viac informácií na špeciálnych serveroch so šošovkami, tam niekedy radia aj odborníci, tak im určite skús napísať. článok o make-upu si môžeš prečítať treba tu: » www.vasesosovky.sk/blog/make-up-a-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A ja asi budem mať len v jednom oku šošovku, lebo na druhé nevidím, tak by v druhom oku bola zbytočne...
ako sa s nimi citim? ked ich mam, ani o tom neviem.. nosim ich asi dva tri roky.. kedze sa snazim oci troska setrit, pretoze nech su akokolvek kvalitne oko nieje stopercentne okyslicovane, tak doma nosim okuliare..
zaciatky, hlavne prva aplikacia mi trvala dve hodiny, teraz su to dve sekundy.. ono to ani za svet nechcelo prilnut na oko, ale to chce len prax a hlavne suchy prst v prvych par dnoch mozes viediet troska zvlastne, ale je to len vec zvyku, to iste ako ekd prvy raz zacnes nosit okuliare
nie, oko nedrazdia, ale nie u kazdeho to tak je.. ja mam stastie
a mam mesacne, cize kazdy den vyberiem z oka a preplachnem v roztoku
ono aj ked si unavena a dlho kukas do monitora tak oko schne, je dobre mat kvapky..
@turbofretka Ďakujem ti za názor aj za upozornenia Áno viem, doktorka mi odporučila umelú slzu si dať po tom čo ich vyberem z oka... Zajtra idem sa na ne opýtať, mala by som dostať na týždeň zadarmo na vyskúšanie, tak som zvedavá