@piter09 no ona sa nevie rozhodnúť, a toto by jej kúsok možno aj mohlo pomôcť. Má brutálny talent, na talentovkách bola prvá a chce byť herečka. Lenže chce ísť na všmu a z konzervatória to nemá tak isté, ale podľa mňa ani z gympla. Lenže keď má gympel a nevezmú ju, tak zatiaľ nemá nič, a podľa mňa je dobré keď človek robí čo ho baví. Ja by som tiež nechcel byť nejaký lekár keď ma tiež baví herectvo. A podľa mňa z konzervatóriom z nej môže byť tiež herečka dobrá
@avieabbey no tiež tam chcem ísť, a počul som že na začiatku si najmä herci prejdú depresiami, lebo ich chcú dostať až na úplné dno tí učitelia aby si ich mohli tvarovať ako oni chcú, lenže..
Určite na gymnázium ... Však keď je taká " talentovaná " dostane sa tam aj po gympli ... kedže sú tam talentovky... A ak sa nedostane,tak môže ísť aj na inú výšku ...
Zatiaľ čo z toho herectva to už asi také možné nebude
@osi16 ... ak mozem vediet, kam chces ist na konzervatorium? ... pretoze ako by som to povedala .. poznam konkretne jedno, na ktorom po 6tich rokoch odides blbsi ako si prisiel ... mozno je to tak ako si napisal .. ale len na tych lepsich skolach ... a navyse urcite vela zavisi najma od profesora akeho dostanes ... a samozrejme od tvojej snahy ... ale ucite je to podla mna lepsia volba ako gymnazium ... ja som najprv sla na gymnazium ale po roku som prestupila na konzervu :- )
ja mám na celú vec názor, že nech ide na konzervu lebo to je to čo ju baví, ja by som si nevedel predstaviť ešte po zakladke ďalšie 4 roky brať matiku a tak, s čím sa teraz trápim
Gympl je na hovno, nech ide na konzervu a robí to čo ju baví Ak je dobrá,nebude maťproblém..a podla mna na VŠMU nezáleží aku ma školu ale ako tam spraví talentovky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
prečo myslíš?
z K ma vacsiu sancu ist na vsmu ako z gympla..
Určite na gymnázium ... Však keď je taká " talentovaná " dostane sa tam aj po gympli ... kedže sú tam talentovky... A ak sa nedostane,tak môže ísť aj na inú výšku ...
Zatiaľ čo z toho herectva to už asi také možné nebude
@12 a v pripade, ze by umrela skor, si uvedomi, ze cely zivot premrhala robenim veci, ktore ju nebavia.