Mam problemy s chrbticou a asi budem nosiť korzet. Ma niekto s tym skusenosti? bojim sa ze sa mi budu v škole smiať. Aky mate na korzety nazor a na ludi s korzetmi? Dakujem vopred
Preco by sa mali smiat je to normalne ja som niekedy nosil pajomcek bol to pristroj ktory ked sa dieta nahlo zapipal a ty si sa musel vyrovnat stare dobre casi
tak ho nos na noc a na doma, a do skoly nie. vacsinou ti aj doktor povie ze ho mas nosit niekolko urcitych hodin denne, nie vkuse.. aspon ludia o ktorych som vedela to mali tak.
Ved to ze to je ako ten 2 obrazok. Nie taky klasicky. A to musim nosit aj do skoly. To sa da obliect iba v lahu. A to sa v tom ani hybat neda. Myslim si ze sa mi budu vysmievat . Najhorsie na tom je ze mija sestra ide mat korzet na 100%.
hm tak lekár píše aj koľko hodín sa má nosiť ale tak pokiaľ viem ak je skolióza viac ako 20 stupňov tak sa dáva a nosí sa 23 hodín teda skoro celý deň okrem tej hodiny čo má človek na sprchu a tak... @ pepina123 čo sa týka vysmievania kašli na nich ja viem ľahko sa to povie... ide o to že sú na to ľudia tak neni zvyknutý ale mal by ti pomôcť a to je podstatné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@ pepina123 čo sa týka vysmievania kašli na nich ja viem ľahko sa to povie... ide o to že sú na to ľudia tak neni zvyknutý ale mal by ti pomôcť a to je podstatné