Nemáte niekto skúsenosť s kozmetikou značky Mary Key? Mne ju odporúčala ich poradkyňa ale neviem či to kúpiť. Je dosť drahá ale vraj ozaj pomáha..No a povedala, že kozmetika z drogérie je oničom- Garnier a podobne...vraj najlepšie je kupovať v lekárni (ok
Ja som mala od lekárky predpísaný Skinoren a Eryfluid (to je taká hnusná vodička ktorá strašne smrdí, keď si ju dáš na bradu jej chuť môžeš cítiť až v ústach ale je perfektná) no ale hlavne mi na pokožku pomohla HAK
na akne je najlepší hore spomenutý skinoren, zinerit a antibakterialny make-up aknecolor... aknecolor je vonle predajny v lekarni za 4 ecka vydrrzí vyše troch mesiacov pri niekolkonasobnom dennom pouzivani...a skinoren a zinerit stoji kazde okolo 5 e a predpíše ti ich kožná a fakt mi to pomáha
Ja mám doma hotovú zbierku všeliakých lokálnych antibiotík a krémov, už vyššie spomenutý Eryfluid,Skinoren,Zinerid,Aknemycin.. a podobne...naposledy čo som bola u kožnej tak mi dala kombináciu Dalacinu - T (lokálne antibiotiku) a k tomu Differine Gel - tieto dve mi zabrali predtým som používala Eryfluid v kombinácii s Akneroxidom...ale to bol hotový masaker,pretože Akneroxid obsahuje 5% peroxid a robí na tvári strašne červené fľaky a k tomu budeš úplne červená a po čase sa začneš šúpať...všetko má svoje pre aj proti...
Inak Mary-Kay je úžasná kozmetika no na problematickú pokožku hlavne na akné,to nepostačuje...ibažeby si mala najnižšiu formu akné ..čiže zopár vyrážok...ak to máš horšie,poprípade až nejaké pustuly alebo cysty...tak jednoznačne lokálne antibiotiká...alebo v tbl. forme (ja som brala Sumamed-no nikdy viac!) ...Kožná mi navrhla aj Roaccutane,ale ten má viac nepriaznivých účinok a nebudem riskovať...a dalej brať HAK kvôli pleti je max. hovadina,lebo pleť sa ti síce po nejakom čase zlepší ,no po vysadení bude ešte 100x horšia...
Na vyrážky mi dosť pomohol aj čaj z dubovej kôry alebo z repíka - tým som si potierala tvár niekoľkokrát do dňa a zmiernilo to zápal
baby, určite vám odporúčam kozmetiku Microsilver alebo Aloe Vera Basic od značky LR, sú prírodné bez kadejakych chemickych prísad a parabenov. Dlhé roky ma trápilo akné, nevedela som s ním rady až mi moja teta odporučila LR a nedám na túto kozmetiku dopustiť, tie chemické žbrndy z drogeríí a lekární na toto nemajú ani zdaleka ! ak by ste mali otázky alebo chceli poradiť tak mi v pohode napíšte, na baja2@pokec.sk majte sa pekne a vela stastia ahojteee
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
ja používam la roche posay príp biodermu (majú všelijaké akcie keď vystriehneš vhodnú dobu, čiže to ani nie je také drahé) a fakt sa nemôžem sťažovať.
a teda kedysi by som nemala problém s garnier a podobnými "značkami" z drogérie, ale teraz to už ozaj na seba nedám.
Inak Mary-Kay je úžasná kozmetika no na problematickú pokožku hlavne na akné,to nepostačuje...ibažeby si mala najnižšiu formu akné ..čiže zopár vyrážok...ak to máš horšie,poprípade až nejaké pustuly alebo cysty...tak jednoznačne lokálne antibiotiká...alebo v tbl. forme (ja som brala Sumamed-no nikdy viac!) ...Kožná mi navrhla aj Roaccutane,ale ten má viac nepriaznivých účinok a nebudem riskovať...a dalej brať HAK kvôli pleti je max. hovadina,lebo pleť sa ti síce po nejakom čase zlepší ,no po vysadení bude ešte 100x horšia...
Na vyrážky mi dosť pomohol aj čaj z dubovej kôry alebo z repíka - tým som si potierala tvár niekoľkokrát do dňa a zmiernilo to zápal
Veľa šťastia.