ahojte, chcela by som sa opytat na nazory pripadne recenzie ohladom prirodnej kozmetiky. vyhliadla som si kozmetiku sonicka, ak mam pravdu povedat s prirodnou kozmetikou nemam moc skusenosti ale dost sa to rozobera a je na to celkovo kladne hodnotie
tiez pouzivam prirodnu kozmetiku, zo sonicky som objednavala bazu pod makeup a samotny makeup, ja som si od nich produkty oblubila. hlavne makeup, ktory po naneseni vyzera velmi prirodzene, a vytvori taku peknu jednotnu farbu
Ahoj, prirodnu kozmetiku pouzivam uz dlho, o Sonicke som zatial nepocula ale v dnensej dobe je uz tych znaciek tolko ze sa v tom bezny clovek ani nezorientuje Ja som verna Welede, certifikovana bio kozmetika, mas obrovsky vyber produktov na vlasy, telo aj tvar, vonavky, sirupy. Skus si nieco pozriet, ich ucinky a vona ta ocari
Skús pozrieť notino.sk Ja tam nakupujem poerne často čo sa týka kozmetiky, nájdeš tam naozaj všetko Ak sa ti niečo bude zdať drahé skús kupóny zo stránky » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/... sú zadarmo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale ja pouzivam prirodnu -mylo,soaphoria,manna,dulcia
A som spoko