Bola som na chate kde mi ukradli mobil v hodnote 400e,bola som na policii a tam ho o 2 tyzdne vystopovali ale na druhej strane republiky,s dotycnym som sa skontaktovala a povedal mi ze papiere od dovierky vyhodil,da sa najst clovek ktory mu to zaslal?
Tak, vymyslenú adresu? Nebuď smiešna. Vždy, keď človek posiela balík zadáva svoje meno, adresu a PSČ. A keď dotyčny si dal poslať na účet.. to je už iná vec.. keďže aj pri poslaní € na účet aj tak zadávaš adresu. Ale, veď ten zlodej čo mu ho poslal, tak musel si aj € vybrať z pošty(ak išlo o poslanie € na adresu) a vtedy sa preukazuješ OP. Veď, choď na poštu s dotyčným a vyriešte to cez poštu.
Ten, čo balík dostal, stačí že sa preukáže OP. Ak, nebudú na pošte spolupracovať, tak by som to riešil cez políciu, aby ti sprístupnili.. veď ten, čo dostal balík.. tak dostal papierik z pošty, potom podpisoval papier, že balík prevzal a na obidvoch papierikoch je dotyčného(zlodej) meno, adresa a PSČ.
A pochybujem, že vyhodil obidve papieriky.. aj keby vyhodil.. ty si z pošty odnášaš len kópiu toho papiera. Takže, pošta má vždy original.
Ale, ty nepotrebuješ číslo účtu.. na papieriku máš ODOSIELATEĽ / PRIJIMATEĽ potom dodatočné kolonky a na tom istom papieriku máš, či chceš poslať € na adresu, alebo na účet(ak na účet, tak na TEN ISTÝ papierik vypíšeš číslo účtu.
DOLEŽITÉ JE, POZRIEŤ SI TEN ORIGINAL PAPIERIK, KTORY JE NA POSTE A ZAZNAčIT SI ADRESU ODOSIELATELA (ktorým je ZLODEJ).
Tebe stačí ísť na poštu s chlapom, ktorý dostal balík, preukáže sa s OP, povieš aká je vec a je to.
A čo teraz že stratil papiere? Polícia má ten mobil zabaviť a odovzdať ho tebe. On nech si to potom rieši s predajcom. Určite potom tie papiere rýchlo získa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ten, čo mu ho poslal, neverím, že adresu už nemá. Stačí, ak pôjdeš na poštu s dotyčným, ktorý balík dostal. Jednoduché a primitívne.
Tam malo byť... Ten, čo dostal balík(prevzal)
Tak, vymyslenú adresu? Nebuď smiešna. Vždy, keď človek posiela balík zadáva svoje meno, adresu a PSČ. A keď dotyčny si dal poslať na účet.. to je už iná vec.. keďže aj pri poslaní € na účet aj tak zadávaš adresu. Ale, veď ten zlodej čo mu ho poslal, tak musel si aj € vybrať z pošty(ak išlo o poslanie € na adresu) a vtedy sa preukazuješ OP. Veď, choď na poštu s dotyčným a vyriešte to cez poštu.
A pochybujem, že vyhodil obidve papieriky.. aj keby vyhodil.. ty si z pošty odnášaš len kópiu toho papiera. Takže, pošta má vždy original.
DOLEŽITÉ JE, POZRIEŤ SI TEN ORIGINAL PAPIERIK, KTORY JE NA POSTE A ZAZNAčIT SI ADRESU ODOSIELATELA (ktorým je ZLODEJ).
Tebe stačí ísť na poštu s chlapom, ktorý dostal balík, preukáže sa s OP, povieš aká je vec a je to.