to je ale zaujímavé..pred asi 2 rokmi dávali v televízii, že stopovať môžu len v prípade krádeže, lebo rodičom sa stratilo dieťa a hĺadali ho...došlo im, že má mobil a že ho môžu vystopovať, takš li na políciu, ale povedali im, že môžu iba v prípade krádeže...tak rodičia udali vlastného syna z nejakej krádeže a potom ho vystopovali.
Vzhladom na realnu hodnotu mobilneho telefonu . . . sa tym urcite nik zapodievat nebude. Telefon si zlodej urcite nenecha, preda ho. Takto zmeni niekolko krat majitela a kedze je kazdy z majitelov "socka" skonci bud rozbity, alebo v zalozni. A do zalozne ho zalozi uplne ina osoba. Kupou zo zalozne a ziskanim dokladu o kupe sa vlastne precisti jeho minulost.
. . . v zalozni moze byt rovnakych modelov telefonov tona. Ak by si chcel ktokolvek vyziadat konkretny, musi mat bud splnomocnenie osoby ktora ho zalozila, alebo musi byt pritomny prislusnik PZ (zas je potrebne poznat totoznost, pripadne vzhlad zakladajuceho) a podpise sa zabavenie predmetnej veci. Inak zamestnanec zalozne na zaklade internych predpisov nesmie podat informaciu o predmete a prakticky ani nema prostriedky na to aby danu vec mohol vyhladat.
Na zaver zalozeny telefon nevystopuju, nakolko je skladovany vo vypnutom stave a bez baterie.
Taký mobil by som ani nehľadal... pokiaľ by som mal SIM kartu, ostatné ma netrápi. Smsky nak si zežere, nahý sa nefotím a hudbu mám v PC. Vlastne všetko mám v PC, lebo si robím pravidelné zálohy.
Ak chceš rovnaký model, 40 eur a máš ho mať aj s ročnou zárukou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
to je ale zaujímavé..pred asi 2 rokmi dávali v televízii, že stopovať môžu len v prípade krádeže, lebo rodičom sa stratilo dieťa a hĺadali ho...došlo im, že má mobil a že ho môžu vystopovať, takš li na políciu, ale povedali im, že môžu iba v prípade krádeže...tak rodičia udali vlastného syna z nejakej krádeže a potom ho vystopovali.
takže asi tak
ale je mala pravdepodobnost najdenia....
. . . v zalozni moze byt rovnakych modelov telefonov tona. Ak by si chcel ktokolvek vyziadat konkretny, musi mat bud splnomocnenie osoby ktora ho zalozila, alebo musi byt pritomny prislusnik PZ (zas je potrebne poznat totoznost, pripadne vzhlad zakladajuceho) a podpise sa zabavenie predmetnej veci. Inak zamestnanec zalozne na zaklade internych predpisov nesmie podat informaciu o predmete a prakticky ani nema prostriedky na to aby danu vec mohol vyhladat.
Na zaver zalozeny telefon nevystopuju, nakolko je skladovany vo vypnutom stave a bez baterie.
Ak chceš rovnaký model, 40 eur a máš ho mať aj s ročnou zárukou.