Ženy, za posledných pár mesiacov som schudla 22 kg a pred troma mesiacmi som prestala jesť HK...a odrazu nemám krámy, dva mesiace zatiaľ...tak sa pýtam, vráti sa to?Či bude nutná injekcia?Niekde som čítala, že keď človek priberie tak sa vrátia,,,
HAK je brutálna chémia, tvoje telo sa musí z toho spamätať. Reakcia tela je normálna. Samozrejme, nechcem tvrdiť, že nie je nejaký iný problém. No je normálne že po vysadení HAK to tvoje telo musí ,,predýchať".
@nostroma to zas nie...mala som 80, takže teraz vážim ako normálny človek...len som čítala niekde, že keď človek schudne veľa naraz, tak sa stopnú krámy niekedy
Je zlaté ak veci čo by mali ľudia riešiť s odborníkom (obvodný doktor, gynekológ,..) ľudia riešia vo fóre kde sa v podstate nič nedozvedia, len rôzne dohady
Určite treba veci týkajúce sa zdravotného stavu konzultovať s lekárom.
no a každopádne aj s rapídneho chudnutia môžu ujsť krámy niekam na výlet na dlhú dobu, hlavne ak si chudla nesprávne a si podvyživená.
ale z HAKu to tiež môže byť. a ak je to ešte aj kombinácia podvyživenosti a vysadenia haku tak je to snáď hotová vec.
ale za lekárom choď.
chod ku svojej lekárke/ gynekologičke, gynekológovi a povedz im presne to čo si napísala tu .... myslím, že tu nieje nikto naozaj kompetentný ti v tomto poradiť. Može to byť normálna reakcia tela ale aj niečo iné predsalen schudnúť 22kíl len tak nieje úplne normálne ak si teda nadržala naschval nejakú diétu pred letom a podobne alebo psychika..prestala si brať HK potom ako si sa rozišla s niekym alebo z iného dôvodu ? no to je jedno v každom prípade skoč ku lekárke to je tá pani čo to 6 rokov plus celý život študuje a naozaj vie o čom hovorí
Aj mne sa stalo, že mi prestali chodiť krámy a to som schudla 3 kilá, tu nejde o to či si podviživená alebo nie, ale schudla si veľa tvoje telo sa s tým nevie vysporiadať, môžeš ísť za gynekológom, ale ten ti povie to isté, kým nepriberieš nevrátia sa ti. Je to len na tebe.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Určite treba veci týkajúce sa zdravotného stavu konzultovať s lekárom.
no a každopádne aj s rapídneho chudnutia môžu ujsť krámy niekam na výlet na dlhú dobu, hlavne ak si chudla nesprávne a si podvyživená.
ale z HAKu to tiež môže byť. a ak je to ešte aj kombinácia podvyživenosti a vysadenia haku tak je to snáď hotová vec.
ale za lekárom choď.
mne sa krámy zastavili keď som mala asi 16 rokov, mala som podváhu aj podvýživu.
každopádne treba ísť aj k doktorovi.
Možno, e ti ešte chýbajú aj niektoré vitamíny