ahojte mam taky problem od vcera mam krc v krku pravdepodobne som v noci blbo spala a rano som sa s nim zobudila neviem nahnut hlavu do prava lebo mi hned vystreli bolest od ramena az po ucho..mate s tym skusenosti? viete co treba robit.. ?
ako samozvany odbornik na seknutie krku, odporucam ti bud ist spat a mat hlavu zaklonenu co najviac
ak nie, tak si lahni na postel a hlavu daj dole z postele a co najviac ju zaklanaj
jo, a masaz. ale od odbornika
pripadne fenom si tam fukaj, teply vzduch funguje, studeny prave naopak, poskodzuje
amatersky si to fakt nenapravaj, nenatahuj sa, nevykrucaj krk, to robi len zle. Nahrej si to fenom, pomaha suche teplo. Ak to budes mat aj zajtra, daj si na krk satku alebo sal. Urcite si na to vsak nedavaj teplu sprchu, to ta zabije - maximalne sa tak rychlo oplachni vlaznou vodou. Ak neprejde do 3 dni, navstiv neurologa (nie masera ani chiropraktika, neurologa).
@acvd43xa7w sa mi to este nikdy nestalo a normalne mi v nom puka jak 70rocnej babke ked som sa vcera rano zobudila myslela som ze to mam len stuhnute tak som naklonila hlavu do lava ze sa ponatahujem a jak som to spravila zapalilo ma v pravom boku a pocula som akoby sa mi tam presypali gulicky..no ..asi som si moc nepomohla O.o
@peacexp to sa hovorilo aj u nas a ked som bol akutne seknuty vybavili ma este v ten den poobede. Ak to bude zle, proste najdi najlepsieho na okoli, zavolaj tam a vysvetli im, ze je to akutne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ako samozvany odbornik na seknutie krku, odporucam ti bud ist spat a mat hlavu zaklonenu co najviac
ak nie, tak si lahni na postel a hlavu daj dole z postele a co najviac ju zaklanaj
jo, a masaz. ale od odbornika
pripadne fenom si tam fukaj, teply vzduch funguje, studeny prave naopak, poskodzuje
aj ti v nom puka?