Caute! Takze mam 21 r vyberali mi krcne mandle 7.9 (stvrtok) je to stale horsie a horsie neviem vobec co by som mala jest, viem ze kasovite blablabla ale konkretne co sa vam jedlo najlepsie? som uz5 den po operacii a bolest nejde vydrzat
@willbebetter a ibalgin je tiez zakazany vraj je v nom nieco co spusta krvacanie a ostatne tiez ako flector brufen a take len novalgin je dovoleny a ten nezabera
aha, no tak co sa tyka tych liekov, to sa holt budes musiet drzat len rad lekarov ale ak mas pocit ze to nedavas, urcite mozes ist zajtra za svojou doktorkou, vsak?
@willbebetter Neviem keby mozem som tam cely den ale mam take silne kvapky, dost velky oblbovak ale vraj su vysoko navykove .. a mne uz teraz pride ze bez nich nedokazem fungovat a doktorecka si vzala dovolenku , takze trpime doma na vlastnu past
@mielikki Ja uz neviem ze koho a co pocuvat. Vela ludi mi pise ze flector prasky pomohli lenze tie vraj najviac spustali krvacanie a znova nechcem utekat do nemocnice este mi to aj robili v inom meste cca 80 kilakov od mojho cize sa bojim robit nejake zavazne kroky nemam to hned po ruke..kdyby neco
Je to zazitok mne to po piatom dni zacalo krvacat ako bonus....
Btw: jedol som polievky, zemiakovu kasu a pripadne hocico rozmixovane aj take kuracie maso je fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
no anyway, polievky a kase, ine ti asi nikto nic prevratne neporadi.
Btw: jedol som polievky, zemiakovu kasu a pripadne hocico rozmixovane aj take kuracie maso je fajn