@goldfish@zirafkaadka & @toxo nepýtam sa kvôli sebe, ja mám za posledné dva roky kreditov až až, len by ma zaujímalo čo sa stane s človekom ktorý túto podmienku nesplní. že či ich musí dohnať v nasledujúcom ročníku alebo ako? na našej stránke nič také nie je :/ ... len sa informujem. tak kľud prosím
- keď nesplníš počet kreditov na akademický rok (2 semestre) tak nepostupuješ do ďalšieho ročníku, aspoň u nás to je tak, že prenášaš predmety čo si nedal a môžeš si pripísať predmety z vyššieho ročníku
- keď nesplníš počet kreditov, ktoré potrebuješ napr. na Bc. nepripustia ťa k štátniciam atď...
@lacike90 V prvom rade si musí dotyčný zistiť, koľko kreditov je u vás nutných na prejdenie ročníkom. Napríklad u nás je potrebných minimálne 40 kreditov za akademický rok. Ale v ďalšom ročníku to musí ten človek dobehnúť. Optimálna skladba je tých 60 za ak. rok, aby mu to vydalo po troch rokoch na 180. Ale skutočne záleží od konkrétnej školy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
a vraj jeden kredit zodpoveda 25 hodinam studia
- keď nesplníš počet kreditov na akademický rok (2 semestre) tak nepostupuješ do ďalšieho ročníku, aspoň u nás to je tak, že prenášaš predmety čo si nedal a môžeš si pripísať predmety z vyššieho ročníku
- keď nesplníš počet kreditov, ktoré potrebuješ napr. na Bc. nepripustia ťa k štátniciam atď...