Zdravím ľudia, poraďte mi prosím nejaký dobrý krém proti akné a mám dosť suchú pleť napr. niekedy keď sa umyjem sa mi až šúpe... Prosím odpovede typu: "spýtaj sa v lekárni" nemusíte písať, ja chcem skôr niečo s čím už má niekto skúsenosť a pomohlo mu to :
ja Ti odporúčam vyskúšať Biodermu Sensibio H2O, je to v takej plastovej flaštičke s červeným vrchnáčikom. Píše sa, že na citlivú pleť, ale tým sa myslí, že je veľmi šetrá k pleti. Dajú sa s ňou i odličovať oči, čo svedčí o jej jemnosti, nie je s alkoholom ani ničím podobným. Na problém so suchou pleťou by som ti odporučila klasický modrý krém NIVEA, ten je výborný najmä na noc (v takej okrúhlej modrej placke, Rihana na ňu robí reklamu . Ale aj na deň, ráno si natrieš tvár jemne krémom dáš jemný make-up alebo puder, aby si sa neleskla príliš
@lilianabellisima ďakujeeeeeeeeeeeeeeeeem ti velmi velmi pekne, konečne normálna odpoved, dakujem za radu ja to teda vyskúšam a o tej bioderme mi hovorila aj spolužiačka hadam pomože dakujem ešte raz
ahojky vyskúšaj balíček STOP suchej pleti. nájdeš to na stránke www.happyskin.sk hneď na úvodnej stránke sú balíky ono to naozaj pomáha mne sa zlepšila pleť už ju nemám takú extrémne suchú a šupinatú ako pred tým, výrobky nikomu neškodia pretože je to prírodná kozmetika
@anniedecadence skus iris krem od weledy, skvelo harmonizuje plet, najma velmi mastne a velmi suche miesta (dm alebo internetove obchody). Pripadne ked bude velmi zle skus excipial u lipolotio od galdermy je uz na take chorobne suche miesta ( z lekarne)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
.. sry neporadím
» www.just.sk/produkty/bylinn...
tuším fialový mi celkom pomáhal
Ahoj anniedecadence,
ja Ti odporúčam vyskúšať Biodermu Sensibio H2O, je to v takej plastovej flaštičke s červeným vrchnáčikom. Píše sa, že na citlivú pleť, ale tým sa myslí, že je veľmi šetrá k pleti. Dajú sa s ňou i odličovať oči, čo svedčí o jej jemnosti, nie je s alkoholom ani ničím podobným. Na problém so suchou pleťou by som ti odporučila klasický modrý krém NIVEA, ten je výborný najmä na noc (v takej okrúhlej modrej placke, Rihana na ňu robí reklamu . Ale aj na deň, ráno si natrieš tvár jemne krémom dáš jemný make-up alebo puder, aby si sa neleskla príliš
Určite nečakaj zázraky po dvoch dňoch, ale buď svedomitá a čisti pleť každé ráno a každý večewr, po pár týždňoch sa výsledok stopercentne dostaví
Good luck