Ja som tomu prepadla už pred nejakým časom a furt dáke robím a mám, ale ľudia sa mi smejú, že to je taká dôchodcovská zábava (na fyziku aj taká dobrá poník nemá rád fyziku), ale ja si to vôbec nemyslím. Či je?
jaaaaaj a este @etelnair sa mi smial lebo si chcem ist kupit korespondencny listok (to existuje este? a posielat do roznych redakcii spravne odpovede a sutazit o peniaze
mám ich rád, ale nelúštim, lebo je to drahé a za deň spravím celý časopis a tiež som nikdy nevyhral, keď som korenšpondenčné lístky posielal ale len klasické švédske, tie maľované neviem
kazdy normalny inteligentny jedninec uz to v ruke drzal a hadam ich nebudeme ratat len k dohodcom ..haha .. od malička lúštim a vyhrala som spoloč.hru s nimi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
(inak som psychicky v poriadku
ja mám rada aj krížovky, aj osemserovky, aj sudoku, aj maľované krížovky!
a myslím, že krížovkami sa dajú celkom dobre rozšíriť vedomosti, teda aspoň ja som sa dosť nových slov a ich význam naučila
tak ako kedy, keď sa nudím, tak je to fajn zábavka
tak týždeň alebo aj mesiac
proste mi nerobí dobre keď z celej krížovky mám vyplnené 4 slová
a riešenia som posielal tak dvakrát, aj to cez sms
ale v poslednej dobe častejšie lebo už ju dokážem vyplniť celú tak ma to baví
asi sa idem pozrieť, či ešte nemám doma nejaké nevylúštené.