Ahoj mam problem čim zakriť kruhy pod očami? Make-up v mojom pripade nepomaha :/ neviete nejaku radu? alebo dobry make-up ktory fakt pomaha? mam aj dosť tmavu pleť... dakujem
@leilla tebe ten roll on nepomaha? a cierny caj pomaha, vzhladom na to, ze tam je tein, takze si ho ako keby aplikujes priamo do pokozky alebo ako to povedat. plus to pomaha na cervene a unavene oci.
@leilla tuším nie je, ale ja som na tom tiež tak ako ty ja používam od avonu "veryme cover up concealer", je tuhý a tá značka je veľmi naprd síce ale tento korektor je zrovna dosť dobrý a veľmi svetlý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a ja mam nejaky spesl garnier roll on na ocne vacky, to mi pomaha a ja ich mam fakt maximalne.
?
a si predstav, aké by to bolo, keby si bola bledšia ako najbledší odtieň mejkapu...
@grietusha tie čajové sáčky fakt pomôžu? lebo ten roll on @2 je dosť na hovno
ktorý presne?
stojí okolo 8€, ale vážne to neni žiadna sláva.
tento
len je dosť tmavý, pre mňa veľmi tmavý ale používam ho stále keď robím makeup tmavším dievčatám a je super
jj veď viem, čítala som to už x krát, že buď čierny čaj, alebo smeti z kávy ale nikdy som neskúsila.
no ako roll on je fajn ako korektor, keď som opálená, a mám okrem toho aj mejkap, ktorý je tmavší ako roll on...
ale sám o sebe je pre mňa zbytočný, lebo aj keď síce kruhy trochu prekryje, stále mám zvyšok ksichtu oveľa svetlejší...
ach, ale ja som diskriminované veľmi svetlé dievča ale skúsim ho pozrieť, možno bude aj nejaký svetlejší odtieň
aj to pomáha?
tak mne áno neviem jak ostatným
Ja mám bledú pleť. Koľko to stojí?
no lebo ja som čierna neviem ja som to nekupovala