Čaute,
chcela by som sa vás spýtať na krúžky na strednej škole idem do 1. ročníka a pozerala som si krúžky, ktoré majú na škole chodili ste / budete chodiť na nejaké krúžky ?? ak áno tak na aké ?? proste nejaké informácie o krúžkoch a hlavn
Neviem ako na tvojej, ale na mojej škole sa na krúžkoch dajú dorobiť nejaké papiere ako napr. Autoškola, Papiere na elektrikara, papiere na CISCO a také veci Ale ked tam budes mat same hovadinky tak sa ty to neoplati
Naša škola je absolútne mimo, na webe máme plno krúžkov napísaných avšak skutočnosť je taká, že NIČ proste konec pokiaľ nemáš s učiteľom dohodnuté doučovanie po vyučovaní tak ti tá škola po 14:15 nemá čo ponúknuť
Kruzky sa otvaraju kvoli vzdelavacim poukazom, 30 €/os. od statu, myslim.
Nepocula som o ziadnom, aspon na mojej skole, kde by sa niekedy nieco robilo, max pri nejakej exkurzii, vystupeni alebo BOZP dostali ludia tam zapisani nejaku ulohu, aby to nebolo uplne trapne
Ja som chodila na krúžky v našej škole, ale všetko sa to týkalo nejakých predmetov, čiže to bolo kvázi doučovanie alebo nejaké spestrenie vedomostí. Chodila som na ruský jazyk, matematický krúžok a ešte nejaké, ale väčšinou sa stávalo, že nám odpadávali, takže nič moc som z toho nemala.
A áno, plánujem ísť tento školský rok na krúžky, čo sa dvoch predmetov v škole týka- chémia, biológia, krúžok mladých záchranárov a jazykový- ale to mimo školy.
Čo sa robí na tom krúžku?! Vo mne to evokuje nejaké výlety v okolí, efektívna výplň voľného času výletmi do prírody.., niečo pre dobrodruhov. Ale to pochybujem, však sa opýtaj, keď sa budú spisovať krúžky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
cisco rozhodne odporucam ked ho maju v ponuke
ja by som to ale neriskovala, skor niekde mimo skolu, to bude kvalitnejsie
Na pivo! To je ono
Nepocula som o ziadnom, aspon na mojej skole, kde by sa niekedy nieco robilo, max pri nejakej exkurzii, vystupeni alebo BOZP dostali ludia tam zapisani nejaku ulohu, aby to nebolo uplne trapne
A áno, plánujem ísť tento školský rok na krúžky, čo sa dvoch predmetov v škole týka- chémia, biológia, krúžok mladých záchranárov a jazykový- ale to mimo školy.
Čo sa robí na tom krúžku?! Vo mne to evokuje nejaké výlety v okolí, efektívna výplň voľného času výletmi do prírody.., niečo pre dobrodruhov. Ale to pochybujem, však sa opýtaj, keď sa budú spisovať krúžky.