Prosím vás ako riešite krvácanie Z nosa ak to trvá veľmi dlho? Veľmi často mám takéto problémy ale momentálne je to už ne udržateľné. Snažím sa nerobi t prudké pohyby, dávam si na krk A na nos studené obklady. Ale akonáhle si kýchnem zase
To som mal aj ja keď som mal vysoký krvný tlak.
No príčinou môže byť aj iné vážnejšie ochorenie ako ateroskleróza alebo nádor v hlave... možno ti chýba vitamín C alebo je to reakcia na nevhodnú vlhkosť vzduchu v izbe. Choď k lekárovi.
@trubajerichova myslíš, že čo ti lekár povie? nič ti nepovie. osobne mával som to permanentne v období puberty tiež, že som krvácal jak mäsiar z nosa pravidelne v období od 10-17 rokov. neskôr sa mi to upravilo. skonštatoval akurát, že je to normálne tak...
@miki24 no nie som jasnovidec, neviem aky bol tvoj a ani jej pripad, zrejme to u teba nic vazne nebolo. Ale krvacanie z nosa moze byt sposobene roznymi vecami a nevidim dovod, ked to ma takto casto preco by si to nemala dat vysetrit. To je po prve a po druhe, robi sa jednoduchy zakrok, ktory zhruba popisal @6 a mala by mozno aspon o nieco zlepsenu situaciu.
máš zlú stravu a teda málo vitamínov a minerálov hlavne zrejme železa a vitamínu B čiže treba zrejme zmeniť jedálničiek. Všetky ostatné riešenia sú len dočastné
stavalo sa mi to, ale rieš to, je to symptomom niecoho ineho najcastejsie. ked som bola fyzicky uplne vyzerpana, robial som cele dni a nevladala som uz nic, vtedy sa mi furt pustala... a estemas asi slabu tu cievku.. kazdopadne ries to s lekarom, nei je to sranda
polužiačke raz v škole pol hodinu tiekla krv úplne že fest v kuse tak sme volali záchranku, jej sa to tiež stávalo často a bola kvôli tomu niekoľkokrát u doktora.... choď aj ty
noo neni to sranda ked to ide dole dva dni vkusee..ja už som sa nemohla nadýchnuť poriadne. Dneska som si dala iba muconasal a zatim OK. Zajtra doktorka. Dakujem vám veľmi ň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
No príčinou môže byť aj iné vážnejšie ochorenie ako ateroskleróza alebo nádor v hlave... možno ti chýba vitamín C alebo je to reakcia na nevhodnú vlhkosť vzduchu v izbe. Choď k lekárovi.
a budeš
ok.