Mate niekto skusenosti s krvavými striami? nejaké mám na stehnach a bokoch, občas zblednu ale potom opäť chytnú červenú, začínam sa báť aby to nesuviselo so zdravotnym problemom, aj ked je pravda ,že som v poslednej dobe dosť pribrala.
akoze krvave? ved kazda stria ked sa urobi je taka cervena potom ide dofialova a nakoniec zbelie nie? uz som dlho nove nemala ale ak by si mala cerstve/nove tak by mi to prislo normalne
@decry no ešte som neskúšala nič, lebo to mám na bokoch a tie verejnosti neukazujem vo svetle, ale keď niečo skúsim, dám ti vedieť , zajtra sa popýtam mamy či niečo nemá, lebo jeden čas mala, ale vtedy mi to ešte nebolo treba
@decry no jj potom chápem, len vieš, ja nenávidím slnko a statočne sa mu vyhýbam , nechodím na kúpaliská a tak čiže mi to až tak nevadilo...no ... a zas ja na nohách nemám ...tak sukne a tak nosiť môžem , neviem no, spýtam sa jej, ale teraz je v práci, tak až zajtra poobede , sorry
@decry noo nič nezaručujem, ale pokúsim sa niečo fajné poznáňať , mňa to asi veľmi neštve preto, že mám horšie veci, ktorých sa potrebujem zbaviť, toto je pre mňa maličkosť ti potom napíšem tsku , už asi neodpíšem, lebo idem spať , tak ahoj , dúfam no, že sa niečo nájde, s čím budeš spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
2. rieš to so svojim lekárom a nie deťmi na internete
Ďakujem za rady skusim poriadne masirovať a uvidime co prinesie čas :
)
keďže sa ich definitívne a natrvalo zbaviť nedá, tak @1 považujem za najlepšie riešenie.