Čaute všetci, začína zima a teda znova aj moje trápenie.
Vyjdem vonku/na mráz a hneď sa ten "mráz" odrazí na mojej tvári, je celá červená ako spálená, boli na dotyk ( ešte ani poriadny mráz nezačal a nikdy som nebola von dlhšie na mraze ako 15 min ). Nebo
Ja nosím šal a k tomu ešte šatku ktorú si vytiahnem až ku očiam, že aj nos zakrijem a tak chodím. Do nej ešte fajne dýcham teplý vyduch a hned mi je na tvar teplejšie.
@nicoolka alergia na chlad fakt je
tiež by som skúsila alergológa alebo imunológa. Inak natierať mastným krémom, ideálne rovno takým, ktorý je do nepriaznivého počasia
@vlcica1989 mne ju diagnostikovala alergologička asi pred 3 rokmi, mávala som červené flaky po rukách, a dosť kýcham ked zmením miesto akože zvonka idem dovnutra či naopak
@vlcica1989 mne na to nič neporadila, ale hej, rukavice nosím tiež, lebo mi je zima
ale ja mám pocit, že flaky sa mi neobjavujú, že teraz už len bolesti halvy a problémy s dýchaním občas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
keď už kožná povie, že to nie je jej problém...
skús zájsť za imunologičkou, fakt neviem
tiež by som skúsila alergológa alebo imunológa. Inak natierať mastným krémom, ideálne rovno takým, ktorý je do nepriaznivého počasia
ale ja mám pocit, že flaky sa mi neobjavujú, že teraz už len bolesti halvy a problémy s dýchaním občas