Ale existuju, to ti mozem zarucit... A okrem nich este kopa inych slobodomurarskych lozi ("Velky Orient", "B'nai B'rith", "Klasicky a akceptovany skotsky ritus", rozekruciani, ...). Ved v slobodomurarstve maju koren aj francuzska revolucia, osvietenstvo a marxizmus.
Ľudia ktorý majú priateľov na ktorých sa dá spoľahnúť, rodinu, milujú sú zdravý, nesužuje ich vojna ani hlad a tak podobne...To sú podľa mňa najbohatší ľudia.
@walterdonath nie som nici poskok ani zapredanec, ale este raz sa ta pytam, z akych zdrojov mas informacie o skupine ludi, ktora vsetky svoje aktivity vykonava za zatvorenymi dverami? Usetrim ti cas, nie krestanske clanky nie su relevantny zdroj informacii, pretoze krestania napadaju vsetko a vsetkych, ktori nesuhlasia s ich nazorom.
Btw podla tvojho profilu si zas nacista. Ideme sa tu podla profilu na birdzi dotahovat o to, kto je kto?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
Vyššia moc, by už mohli byť len (podla mna) neexistujúci iluminati
Členovia Skull and Bones, Klubu Bilderberg, vlastníci ropných vrtov,Google
Ale existuju, to ti mozem zarucit... A okrem nich este kopa inych slobodomurarskych lozi ("Velky Orient", "B'nai B'rith", "Klasicky a akceptovany skotsky ritus", rozekruciani, ...). Ved v slobodomurarstve maju koren aj francuzska revolucia, osvietenstvo a marxizmus.
ale z hladiska funkcii to sú investori a nadnárodné korporácie a už ktorá skupinka si koho kam dosadí....
aspon tak mi to vychádza, ked si kukám oficiálny zoznam najmajetnejších ludí sveta
no jasne, uz som cakal, ktory inteligent tu vyrukuje s takymto nezmyslom...
okrem toho, Cirkvi sa ani zdaleka nevratilo vsetko to, co jej zobrali jednak v r. 1919, potom v r. 1945-46 a nakoniec komunisti po 1948.
a aj vtedy by to s tym udajnym "najvacsim bohatstvom" bolo pekne daleko od pravdy...
Mas pravdu...
Inak napr. v Bratislave je (medziinym) Celakovskeho ulica (pri hrade a NR SR) takmer kompletne cela jehovisticka. Cim to asi bude...
Dobre, podla tvojho profilu vidim, ze si ich poskok a zapredanec, takze to s tebou nema cenu. Ja si vsak myslim svoje a na tom nic nezmenis.
Napriek tomu vsak nemozes popriet, ze slobodomurarske myslienky stali za osvietenstvom a francuzskou revoluciou.
Btw podla tvojho profilu si zas nacista. Ideme sa tu podla profilu na birdzi dotahovat o to, kto je kto?