@darkestangel
sklamala ste ma pani učiteľka
tak ja som sa učila masírovať ako divá, dokonca aj skúšky som absolvovala úspešne a ty chceš radšej zajka??
nemam rada masaze, vnimam to ako bolestive mliazdenie. ale prijemne hladkanie chrbta hej. aspon som zazila taku strasnu masaz u masera a skoro som umrela, vobec to nebolo prijemne...a navyse niekde ma to aj steklilo a to nenavidim.
@kittyboo inak bol som na tom velmi podobne... neznasal som tieto veci! ... ani volako dotyk celkovo ,.ale potom hlavne preto som raz skusil, lebo pri cviceni mi tak seklo, ze po dvoch tyzdnoch som nemal inu moznost ako masaz, ale velmi sa mi to zapacilo
okrem toho že @3 tak sa idem pochváliť, že sa prekonávam vo svojej fóbii a už panicky nezatváram okno v ktorom sa spomína slovo masáž a normálne reagujem, pochváľte ma niekto!!!
@biancadetolle@13 vo filmoch si tie masáže vždy tak užívajú to som chcel aj ja a v skutočnosti potom som si každú sekundu hovoril nech už ide do piče ten masér
@mm47
ale maťko môj a nemyslel si na to, že ten chudák masér sa ťa bál a preto ťa nepomasíroval dobre?
však pretržalský diabol
ale nie. nie každý masér je dobrý, sú maséri, ktorí neovládajú svoju silu a hnietia toho človeka ako cesto a taká masáž nemá byť, ale ani hladkanie nie
kapíši martinko?
ale ja ťa veľmo rada pomasírujem s valčekom na cesto, keď chceš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
sklamala ste ma pani učiteľka
tak ja som sa učila masírovať ako divá, dokonca aj skúšky som absolvovala úspešne a ty chceš radšej zajka??
miláčku, ale vieš, že masírovať nevieš...taký vejár by som ťa rada naučila
ale maťko môj a nemyslel si na to, že ten chudák masér sa ťa bál a preto ťa nepomasíroval dobre?
však pretržalský diabol
ale nie. nie každý masér je dobrý, sú maséri, ktorí neovládajú svoju silu a hnietia toho človeka ako cesto a taká masáž nemá byť, ale ani hladkanie nie
kapíši martinko?
ale ja ťa veľmo rada pomasírujem s valčekom na cesto, keď chceš
takej bby som nezaplatila
kde sa prijímajú objednávky na takéto kšefty masážne?
.....hmmm nooo, asi jedine u mna , :-S