Ja píšem už strašne dlho, aj blogy mám a podobne ale neviem si predstaviť,že by som s niekým písala. Proste dohadovať sa s niekým o deji, postavách a podobne sa mi nepáči a ked to človeka nepoznám už duplom nie.
Podľa mňa sa skús obrátiť skôr na nejakú kamarátku alebo tak, pretože neviem ako by to inak dopadlo
To bolo skôr myslené...ťažko sa to vysvetľuje nehovorím o 10-20 ľuďoch, ale napr. o 3-4, kde jeden dobre píše, iný má dobré nápady, niekto vie ilustrovať, poprípade vymýšľať mená..
nechcel by sa radšej niekto pripojiť k napísaniu scenára? mám už čosi rozpísané, ale iný pohľad, prípadne lepšie vykreslenie postáv (hlavne ženských) by sa zišlo
@studo základom je, nebrať ich ako ženské postavy, ale ako postavy, ktoré sú zhodou okolností ženské
(dúfam, že to dáva zmysel, ale proste nemysli na pohlavie tej postavy, okrem nejakých opisov samozrejme, ale pri činoch a charakteristike sa nad týmto vôbec nezamýšľaj a bude to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ako sa dohodne ohľadom deja, postáv a podobne tak, aby to celé dávalo zmysel
Podľa mňa sa skús obrátiť skôr na nejakú kamarátku alebo tak, pretože neviem ako by to inak dopadlo
Ale v každom prípade, držím palce
(dúfam, že to dáva zmysel, ale proste nemysli na pohlavie tej postavy, okrem nejakých opisov samozrejme, ale pri činoch a charakteristike sa nad týmto vôbec nezamýšľaj a bude to