chodila som na OA a bola som spokojná. neviem prečo každý druhý človek na OA nadáva. Podľa mňa skôr záleží na konkretnej škole... Nie každá je zlá. Ja chodím momentalne na vš, ale veľa ľudí čo z OA poznám má prácu... a myslím si že vždy je tam väčšia šanca sa zamestnať len s OA ako len s gymplom.
@4 čo je na hotelovke také super? namiesto 4 rokov tam trčíš 5, mukluješ tam celé noci na praxi len aby si vôbec prešla do ďalšieho ročníka ako pracovná sila úplne zadara zatiaľčo riaditeľ si na tebe zarába na akciách...neviem či je to tak všade ale tu v KE je hotelka jeden odpad a chvalabohu že som už preč odtiaľ...
OA je jedna z mala perspektivnych skol. pokial ma dakto v zivotopise ucnovku (alebo sa to teraz modifikovalo na zdruzene stredne skoly alebo kvazi "stredne odborne skoly" tak to je uz fakt nic).
ja som chodil na OA - tazka skola ale dalo mi to viac nez dost ked sa na to spatne pozeram
@piter09 podla mna to ze okrem kopy teorie mas aj prax (casto v zahranici, vela skusenosti..) + vyucny list co vobec nie je na zahodenie pokial si chce clovek neskor zalozit zivnost..
a k tomu su tam ekonomicke predmety takmer rovnake ako na OA - Adk, manazment, mkt, ucto, ekn, kos/anh.. ( sice manazment zamerany na hotelierstvo a gastronomiu ale podstata je rovnaka).. takze rovnaka priprava na VS ekonomickeho zamerania ako z OA.. (dnes so strednou skolou aj tak nikoho nikam nezoberu pokial sa jedna o posty ako manazer/ekonom/uctovnik)
Ak chceš ísť náhodou neskôr na eubu, tak choď radšej na gympel, lebo ľudí z OA celý systém univerzity priam šikanuje :letim:
Ak nechceš ísť na VŠ tak choď na OA a good luck.
A ak ťa nebavia ekonomicky zamerané predmety, tak na OA prosím ťa nechoď.
a už sa mi k tomu nechce povedať ani slovo navyše...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Darkestangel prečo?
ze budes casnicka?
ja som chodil na OA - tazka skola ale dalo mi to viac nez dost ked sa na to spatne pozeram
a k tomu su tam ekonomicke predmety takmer rovnake ako na OA - Adk, manazment, mkt, ucto, ekn, kos/anh.. ( sice manazment zamerany na hotelierstvo a gastronomiu ale podstata je rovnaka).. takze rovnaka priprava na VS ekonomickeho zamerania ako z OA.. (dnes so strednou skolou aj tak nikoho nikam nezoberu pokial sa jedna o posty ako manazer/ekonom/uctovnik)
Ak nechceš ísť na VŠ tak choď na OA a good luck.
A ak ťa nebavia ekonomicky zamerané predmety, tak na OA prosím ťa nechoď.
a už sa mi k tomu nechce povedať ani slovo navyše...