Ide o to že chcem znovu odcvičiť výzvu od Jillian - 30 day shred. Raz som ju už cvičila a som naozaj spokojná Ale chcem si ju zasa odcvičiť, docvičila som ju asi pred 4 mesiacmi, takže moja kondička je znovu na bode mrazu, naozaj píšte mi iba tie/tí čo
Tu ide iba o to kto ide so mnou, určite je niekto kto chce so sebou niečo robiť, a je tam napísane že komu sa nechce nech radšej ani nepíše.. Čiže budem dôverovať tomu človeku že cvičí so mnou a má zo seba dobrý pocit ako ja
@erixa Mne by stačilo keby si cvičila, občas by sme večer napísali ako to išlo, dohody do budúceho dňa/týždňa hotovo Ide iba o teba či sa ti chce so mnou písať alebo nie
aj by som sla do toho, dvakrat som si to uz dala a mala som super vysledky, len mam par problemov boha (asi vyhovoriek, celkovo som poslednu dobu hrozne nenaladena na cvicenie a musim sa do toho nutit ).. jeden je ten ze ma boli koleno hrozne z behania uz dva tyzdne a bojim sa ze ma poskakovacky dojebu este viac, dalsi ten ze ma to asi uz moc nebude bavit ked som to tolko cvicila a posledny ze som sa prestahovala a byvam nad nejakou starou zenou a nechcem jej tu dupat
a este ze dalsi tyzden budem od utorka do soboty prec a nebudem moct cvicit..
anyway ja som dnes zacala (po druhykrat, prvy raz som nedokoncila) 12 tyzdnovy plan od kayly istsines, pozri si ju na instagrame ake brutalne vysledky maju baby vdaka nej.. az mi to pride neuveritelne, no a za ten guide sa plati asi 100 dolarov (lol) ale krvopotne som to niekde vypatrala, aj na ulozto som to uz hodila a cvicis cisto podla pdfka su tam vysvetlene vsetky cviky, samozrejme to prekladas kardiom a tak a pride mi to celkovo o dost menej narocne nez 30DS (aj casovo), co je fakt zvlastne ked to ma take super vysledky lebo 30DS neni tiez nejako extra narocne.. kazdopadne za pokus to podla mna stoji rozhodne lebo tie vysledky su fakt brutalne, pozri si to kayla istsines sa vola tusim.. a keby si sa rozhodla tiez ist od tohoto daj vediet, mozme si kludne pisat a tak
Jak sa da podporovat cez internet ohladom cvicenia? boze ved ked nieco chcem tak idem za tym.. Keby som mala cakat kym ma niekto podpori a pojde so mnou behat tak by som asi ostala tucna do konca zivota
ale ako premyslam aj nad tym 30DS stale aj som si to velkolepo stiahla a napalila na dvdcka nech mozem cvicit pred telkou ale hrozne sa mi do toho uz nechce, proste poznam to naspamat uz a stve ma ta pani co byva pod nami, dnes som chcela robit jump squaty a ani to mi frajer nedovolil ze bude nastvana
@anitchka iba ak by odhodlanie cvičiť ochabovalo, a nie že podpora bude na dennom poriadku
@h8u tiež som to už raz docvičila, ale vysledky neboli veľmi viditeľne no boli tam, o tom 12 týždňovom cvičení som už počula, no vôbec ma to k nemu neláka neviem Skúšala som to už, ale Jillian je oveľa kratšia, takže mne to vyhovuje viac Aj ja to poznám "naspamäť" začala som to cvičiť už možno aj 4 krát ale len raz som to dotiahla dokonca
@erixa fajn môžme, no dnes už asi nie, teraz v noci už zásadne necvičím, neviem potom zaspať a ráno vstavam do školy
@brunetka1999 jasne kazdemu nieco ine sadne, ja som zasa mala fakt super hlavne po prvom levele hned, take ze 8 cm z brucha za tych 10 dni a tak ale zase som bola fakt dost tucna vtedy jo a ta kayla mi trva asi 22 minut a jill pol hod so strecingom ale! kazdopadne chapem ze ta to nelaka, tak vela stastia a pekne to dotiahni do konca znova, ja dotiahnem tych 12 tyzdnov, musim!
Začala som no hrozne priberám pri tom A moj ciel je hl. schudnuť Urobila som si to tak že budem cvičiť 1-2 v týždni toto video, inak cvičiť kardio alebo ísť behať Lvl 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a este ze dalsi tyzden budem od utorka do soboty prec a nebudem moct cvicit..
anyway ja som dnes zacala (po druhykrat, prvy raz som nedokoncila) 12 tyzdnovy plan od kayly istsines, pozri si ju na instagrame ake brutalne vysledky maju baby vdaka nej.. az mi to pride neuveritelne, no a za ten guide sa plati asi 100 dolarov (lol) ale krvopotne som to niekde vypatrala, aj na ulozto som to uz hodila a cvicis cisto podla pdfka su tam vysvetlene vsetky cviky, samozrejme to prekladas kardiom a tak a pride mi to celkovo o dost menej narocne nez 30DS (aj casovo), co je fakt zvlastne ked to ma take super vysledky lebo 30DS neni tiez nejako extra narocne.. kazdopadne za pokus to podla mna stoji rozhodne lebo tie vysledky su fakt brutalne, pozri si to kayla istsines sa vola tusim.. a keby si sa rozhodla tiez ist od tohoto daj vediet, mozme si kludne pisat a tak
Kašli na to, kúp si clen.
@h8u tiež som to už raz docvičila, ale vysledky neboli veľmi viditeľne no boli tam, o tom 12 týždňovom cvičení som už počula, no vôbec ma to k nemu neláka neviem Skúšala som to už, ale Jillian je oveľa kratšia, takže mne to vyhovuje viac Aj ja to poznám "naspamäť" začala som to cvičiť už možno aj 4 krát ale len raz som to dotiahla dokonca
@erixa fajn môžme, no dnes už asi nie, teraz v noci už zásadne necvičím, neviem potom zaspať a ráno vstavam do školy