Berte to tak všeobecne, keď vídavate ráno po ceste do školy alebo roboty ľudí...(nie špecifikovane tie škaredé/krasne, alebo tých škaredých/krasnych) alebo intergalakticku prachovu hmotu
Zenske postavy sa mi lubia viac ale muzi maju zase zväcsa dlhe mihalnice a huste obocie a celkovo vyraznejsie crty tvare takze im netreba maľuvat sa a tak lol. Takze pol na pol.
Podla mna su ale i tak najkrajsie macky, papagaje a zvieratka celkovo, clovek je oproti nim taky dost skaredy zivocisny druh
rada kreslim zenske telo. mne pride krajsie ako muzske. nakolko nemam rada svalovcov, obdivujem na chlapoch akurat vlasy a oci /a este jednu vec, ale o tom potom
Väčšina dobre vyzerajúcich mužov je pekná prirodzene, kdežto väčšina dobre vyzerajúcich žien je pekná vďaka make-upu.
Ženy svoje nedostatky väčšinou niečim schovajú, zamaskujú - muži zo svojich nedostatkov spravia prednosti. (Uvediem príklad; jazvy na tvári... na žene spoločnosťou vnímané skôr negatívne, z muža zas môžu robiť väčšieho drsňáka)
konáre
v nahote-zeny
na ulici-podivini.ked ale vela zien vyzera priblizne rovnako,je to nuda,jedno obocko,jeden šatnik,rovnake vlasy,ale aj tak ma zaujme viac zien nez chlapov
TAK VIDÍTE! Takže ženy suverénne na 1. mieste.
Na 2. mieste muži , ktorých však takmer predbehla aj intergalaktická prachová hmota!!! Výsledky ankety sú nezvratné !!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
aj muzov krasnych vidim
aj zeny krasne vidim
aj intergalakticka prachova hmota je krasna
A maciatka.
A medvediky cistotne.
Aj cecky.
Nununu.
A páčia sa mi vo všeobecnosti podstatne viac muži ako ženy, samozrejme, ak neporovnávame extra škaredého chlapa s extra peknou ženou
v globale sme ale vyrovnani alebo aj prevazuju muzi to je moj nazor
Podla mna su ale i tak najkrajsie macky, papagaje a zvieratka celkovo, clovek je oproti nim taky dost skaredy zivocisny druh
A neviem, vacsina muzov ani zien sa mi nepaci a neviem, jak vypocitat, z ktoreho pohlavia je pre mna viac percent peknych.
Ale (priserna generalizacia) zeny su viac take esteticky krasne a muzi su viac zaujimavi. Asi.
Ženy svoje nedostatky väčšinou niečim schovajú, zamaskujú - muži zo svojich nedostatkov spravia prednosti. (Uvediem príklad; jazvy na tvári... na žene spoločnosťou vnímané skôr negatívne, z muža zas môžu robiť väčšieho drsňáka)
v nahote-zeny
na ulici-podivini.ked ale vela zien vyzera priblizne rovnako,je to nuda,jedno obocko,jeden šatnik,rovnake vlasy,ale aj tak ma zaujme viac zien nez chlapov
Na 2. mieste muži , ktorých však takmer predbehla aj intergalaktická prachová hmota!!! Výsledky ankety sú nezvratné !!!
_________
Hej muži maju pekne dlhé mihalnice @forte