za svoju rodinu považujem svojich najlepších kamarátov, pomohli mi v najťažšom, poradia mi a pomáhajú stále a hlavne z nich cítim, že im nie som ľahostajný
a svoju pokrvnú rodinu, tak tú by som týmto slovom neoznačil
Mama,oco,sestra,starka,starky,stara mater,krsma,krsny,bratranci,sesternice,teta..aj ked mi lezu na nervy niekedy vsetkych ich lubim
A kamarati su kamarati,ja to vnimam tak,ze proste vyjdem zo skoly a ti kamarati na mna zabudnu ale rodina tu bude pre mna vzdy(aj ked niektori nemaju to stastie na dobru rodinu a aj rodina sa im otoci chrbtom)
Za rodinu považujem mojich pokrvných príbuzných rôzneho kolena a tak z časti aj druhov svojej rodiny, teda napr dlhoročný priateľ mojej tety alebo priateľka môjho otca. Ale to len, aby som v tom nemala citovú traumu.
Mám pocit, že som sa pričlenila do inej rodiny a tú považujem za rodinu. Teda mám pri nich taký pocit "rodinnej pohody" a to mi úplne stačí aj keď sú vlastne známi/kamaráti alebo čo. Rodina pre mňa znamená niečo iné ako mama, oco...
rodina su pre mna vsetci ti, ktori by sa nejakym sposobom vyskytli v mojom rodokmeni. aj ked sa niekto novy prizeni, tak ho beriem ako rodinu a aj jeho rodina je pre mna rodina. tak by to predsa malo byt. ale v dnesnej dobe rozvodov a dalsich manzelstiev sa z rodokmenov stava skor chaos.
Potom je "bližný"Hovorí sa "Miluj svojho bližného ako seba samého"
musíš pomôcť viac ako svojej rodine.Nepomohol by si keby niekto odpadol alebo tak ?
Ak si študoval Krajský archív dozvieš sa podľa PRIEZVISKA odkial tvoja rodina pochádza kde žila a zaujímavé je sledovať ako sa rozmnožila kde ktorí žili a čim sa zaoberali to je už tvoja priama rodina.A ak chceš môžeš skúmať aj vetvy a keď si ich obídeš či sa aspon trošku podobáte?
Rodina je každý kto slušne príde na návštevu má s tvojou priamou rodinou rozrobené nejaké veci a uctíte sa vzájomne a je aspon trošku znesiteľný.To je darmo !musíš sa k nemu zasprávať ako k rodine!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ešte traja ľudia.
ale niektorych ludi a kamosov fakt takmer povazujem za rodinu
a svoju pokrvnú rodinu, tak tú by som týmto slovom neoznačil
A kamarati su kamarati,ja to vnimam tak,ze proste vyjdem zo skoly a ti kamarati na mna zabudnu ale rodina tu bude pre mna vzdy(aj ked niektori nemaju to stastie na dobru rodinu a aj rodina sa im otoci chrbtom)
áno, ja viem že to bol veľavýznamný príspevok, na viac sa ale momentálne nezmôžem.
Ľúbim aj dedkovcov a babkovcov, ale nie sú mi najblizsi, ale tiez viem, ze mam u nich podporu
No a môj Buddy, moj psík, ktorého mi uz tolkokrat chceli zastreliť, ale nedovolila som to
občas to cítim presne tak isto, ale máme aj svetlé chvíľky...a napríklad svojho brata mám celkom rada
ako si sa tam dostala?...prečo si tam ,,ostala´´?
1. pokrvnu ..neznamena pre mna nic..
2. hasici ..
3. gebulky
Rodinu urcite netvori (len) krv.
RODINA je pre mňa všetko
...ale celkovo za svoju rodinu povazujem aj vsetko zive, pretoze zdielame jeden priestor a cas
Potom je "bližný"Hovorí sa "Miluj svojho bližného ako seba samého"
musíš pomôcť viac ako svojej rodine.Nepomohol by si keby niekto odpadol alebo tak ?
Ak si študoval Krajský archív dozvieš sa podľa PRIEZVISKA odkial tvoja rodina pochádza kde žila a zaujímavé je sledovať ako sa rozmnožila kde ktorí žili a čim sa zaoberali to je už tvoja priama rodina.A ak chceš môžeš skúmať aj vetvy a keď si ich obídeš či sa aspon trošku podobáte?
Rodina je každý kto slušne príde na návštevu má s tvojou priamou rodinou rozrobené nejaké veci a uctíte sa vzájomne a je aspon trošku znesiteľný.To je darmo !musíš sa k nemu zasprávať ako k rodine!