Vela som toho sice nevidela (stale sa tam volakto bud snazil byt nasilu vtipny, alebo prebiehali rozne nudne tipovania) ale podla toho ze vacsina co som videla sa mi moc nepacila, tak tiez si usudzujem ze ona...
ákože nemám pochopenie pre taký spev... šak oooouuuuaaaaaaaa viem aj ja inak milé dievča, a pekne spieva, ale spievať bez slov, to ma vôbec nezaujalo. mala šťastie, že mala takého slabého súpera.
Podľa mňa buď ona,alebo Pišný alebo Sulej...ale ako Slovák držím jej a v kútiku duše ako folklórista držím palce aj Čarovným ostrohom....a jojku nekukám už len kvôli Slávikovi,ale všeobecne sa mi nepáči...to som mal také nutkanie to povedať
@6@luc.ka - .... jasné oooooouaaaaaaa vie každý... len nie každý má taký hlas, hlavne keď má 12 a nie každému to tak znie a ladí, aj keď je starší... a takýto prejav je náročnejší, ako keby spievala text... Patrícia je skvelý talent, aj keď prsty držím Pišnému alebo Sulejovi...
@11@luc.ka - len si to napísala, resp. mne to od teba vyznelo tak, akoby to bolo niečo jednoduché, čo dokáže každý druhý... že sa ti to nepáči, to už je vec vkusu A koho mala súpera?
@salora no ja neviem, ako je to náročné. ale každopádne platí, že je to pre mňa nezaujímavé. bola v dvojici s takým malým blonďakom, max 10r, taký zlatý, čo spieval úplne falošne
@13@luc.ka - ver mi, je to náročné tak to ten prcek asi nemal šancu... ale aj keby spievala s niekým iným, ktovie... je tam veľa faktorov no spievať v každom prípade spieva fantasticky... ale na showbiz je ešte mladá, nech si počká
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov