och, premýšľaním nad týmto som strávila 24/7 niekoľko dní asi pred dvoma týždňami
neskutočne som sa "zaľúbila" do jedného chalana, s ktorým sme sa poznali len z videnia, potom sme sa náhodou stretli, dlho kecali, bolo to super a ja som mala jeho email.. vôbec som nemohla spávať a stále plánovala, či ho mám pozvať, nemám, dookola som to rozoberala, tak som mu nakoniec ten email napísala, normálne ho pozvala na rande..
a odpoveď - že pôjde strašne rád, kľudne ešte v ten večer, atď atď., teraz s ním randím a je to strašne super, a keby nenaberiem tú odvahu, možno o to všetko prídem!! takže, moja rada - choď do toho!!! vôbec nemáš čo stratiť a hlavne to ber tak, že keby si bola on a niekto ťa pozve na rande, aj keď nechceš ísť, určite si nepovieš "tá je ale jebnutá", ale "jeej, to je milé".. takže to sprav a daj vedieť!!! fakt mi napíš tsku ako to dopadlo, hrozne ma to zaujíma
ale ak to prijme a pôjdete, potom si daj fakticky pozor, aby bol ten akčný on. je to tak, že chlapi potrebujú dievča "dobýjať", takže sa mu určite potom neozývaj prvá, nevoľaj ho na ďalšie ani nič, aj keď by ťa to akokoľvek lákalo
zavisi od ludi si myslim, je to individualne, niektoremu chalanovi to vadi inemu nie.... ja by som to asi teraz uz neriskovala a nevolala von chlapa...
Chalani chcú dobýjať a ty si tá pevnosť, ktorú dobyjú.Skús ho pozvať ale sa mu nevnucuj. Chalan musí mať pocit, že je on ten iniciátor, ktorý ťa dobije, potom si ťa bude viac vážiť. Ja som sa chalanom vždy vtierala aby si ma všimli a potom si ma nikdy nevážili a čím si viac prístupnejšia, to znamená aj fyzicky a po sexuálnej stránke, tým menej si ťa budú vážiť. Ja som bola taká a viac menej sa so mnou všetci chceli len vyspať, tak som sa raz jedného pekného dňa rozhodla, že takto žiť ďalej nechcem a následne na to si ma všimol jeden chalan, nemala som o neho moc záujem, 2 krát som ho odmietla. A teraz sme spolu už skoro rok. Neskôr mi povedal, že práve to, že som ho odmietla ho na mne nadchlo
Z vlastných skúseností,ja som odmietla jedného čáva už viac-krát (záslúžil si to ) svoje balenie ešte viac zintenzívnil,ale aj tak mu to bolo na starú belú (ja som rada potvorka )
Ale záleží to podľa okolnosti. Kebyže napises nejakemu chalanovi ktoreho vobec nepoznas a on nevie ze existujes, resp. nikdy ste sa nejak aspon nerozpravali, tak do toho nechod. Ale ked bude vidiet, ze si rozumiete aspon troska, tak preco nie ? Iba nahod nejak ze mohli by ste to prebrat na kave alebo nieco take
Co by som to bol za gentlemana keby som nechal dievča ma osloviť prvé.
Ako teoreticky by mi to v danú chvíľu neprekážalo ale potom by som si to veľmi dlho vyčítal. A na druhej strane by som ostal tak zarazený a nevedel by som čo mam povedať, tak by som asi súhlasil(Aj keby sa mi priamo dievča nepáčilo). (Iba, že by to bola nejaká štetka, fajčila by, pila, ktorá by to tak či tak nespravila)
Ak nie je chlap debil, tak slušné dievča predsa nepošle do teplých krajín.
Ale ak naozaj dievča, či sa chalanovi páči, tak to potom napr. cez FB či by ste sa nemohli zoznámiť (ale ja osobne by som to nespravil).
Chlapi sú síce vyberaví, ale povoľnejší.
Pre niektorých je to síce ťažké (napr. pre mňa) ale som si istý, že ak by sa mi niekto páčil tak by som to dievča išiel osloviť (Už je len otázka ako
Ak sa chystáš osloviť chalana, len do toho určite na 95% nepovie nie a ak povie, tak by ste si aj tak nevyšli a môžeš ho poslať do zóny "debili".
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
neskutočne som sa "zaľúbila" do jedného chalana, s ktorým sme sa poznali len z videnia, potom sme sa náhodou stretli, dlho kecali, bolo to super a ja som mala jeho email.. vôbec som nemohla spávať a stále plánovala, či ho mám pozvať, nemám, dookola som to rozoberala, tak som mu nakoniec ten email napísala, normálne ho pozvala na rande..
a odpoveď - že pôjde strašne rád, kľudne ešte v ten večer, atď atď., teraz s ním randím a je to strašne super, a keby nenaberiem tú odvahu, možno o to všetko prídem!! takže, moja rada - choď do toho!!! vôbec nemáš čo stratiť a hlavne to ber tak, že keby si bola on a niekto ťa pozve na rande, aj keď nechceš ísť, určite si nepovieš "tá je ale jebnutá", ale "jeej, to je milé".. takže to sprav a daj vedieť!!! fakt mi napíš tsku ako to dopadlo, hrozne ma to zaujíma
Však čo ak sa ti páči. Mňa napr. by to veľmi potešilo (kedysi).
Ale podľa mňa to je milé.....
OBLETUJ HO
Súhlasím,palec hore!
Z vlastných skúseností,ja som odmietla jedného čáva už viac-krát (záslúžil si to ) svoje balenie ešte viac zintenzívnil,ale aj tak mu to bolo na starú belú (ja som rada potvorka )
Co by som to bol za gentlemana keby som nechal dievča ma osloviť prvé.
Ako teoreticky by mi to v danú chvíľu neprekážalo ale potom by som si to veľmi dlho vyčítal. A na druhej strane by som ostal tak zarazený a nevedel by som čo mam povedať, tak by som asi súhlasil(Aj keby sa mi priamo dievča nepáčilo). (Iba, že by to bola nejaká štetka, fajčila by, pila, ktorá by to tak či tak nespravila)
Ak nie je chlap debil, tak slušné dievča predsa nepošle do teplých krajín.
Ale ak naozaj dievča, či sa chalanovi páči, tak to potom napr. cez FB či by ste sa nemohli zoznámiť (ale ja osobne by som to nespravil).
Chlapi sú síce vyberaví, ale povoľnejší.
Pre niektorých je to síce ťažké (napr. pre mňa) ale som si istý, že ak by sa mi niekto páčil tak by som to dievča išiel osloviť (Už je len otázka ako
Ak sa chystáš osloviť chalana, len do toho určite na 95% nepovie nie a ak povie, tak by ste si aj tak nevyšli a môžeš ho poslať do zóny "debili".
ja osobne som absolvoval výborný kurz pre mužov, ktorý mi nesmierne pomohol naštartovať sa do života - ako na ženy, ako ich osloviť, ako ženy pritiahnuť, ako ich uspešne baliť + šťastné milostné a partnerské vzťahy. Ak máš chuť, skus aj tuto:
» seduction.sk/kurzy-seminare-...
Martin, Zvolen