vďaka Nechodil som na prípravné kurzy, tak teraz to dobieham (ale len matiku) Kamarát, chodil a celkom si to chválil ale nakoniec sem nejde na školu. Ty si chodila na ne?
jj dost dobre napisala Nic take nevravela konkretne, akurat ze, eko bola pre nu najlahsia a matika najtazsia.. Zalezi, jake priklady chytis, taze tak no
@vladis123 nie, beru 160 ludi na denne a 90 na externe, a tam sa hlasilo 90 ludi, tak hadam sa ti podari mna uz mozete z toho poctu prihlasenych odratat
@bella2828 na FHI - hospodarska informatika prihlasenych 224, beru 120, manazerske rozhodovanie... 97 a beru 120 a uctovnictvo prihlasenych 430 a beru tiez 120
@natalia18 nádej nikdy nezomiera, ale v mojom prípade by sa musel kopec ľudí vzdať svojej miestenky na FBI .. koľko si mala bodov? môžeš aj do správy nápisať, ak nechceš zverejniť
ja som robila prijímačky v pondelok, tiež chcem ísť na FBI a tiež som sa najviac bála matiky kedže som z nej vyfuknutá ale na moje veľké prekvapenie najviac z matiky! i ked som mala len minimálne rozdiely medzi predmetmi ale aj tak..kto to máte ešte pred sebou tak vám poradím aj ked neviete z matiky ani zadreť skúšajte na kalkulačke, dosadzujte z možností len aby vám niečo čo sa nachádza v možnostiach vyšlo..ja som to poväčšine robila tak a celkom sa zadarilo
Ludia, mate uz napisane v tych vysledkoch na nete ze ci vas zobrali, alebo len pocet ziskanych bodov. Lebo ten mi je tak dost na nic ked neviem ci som tam alebo nie..
@bella2828 neviem ešte mi nič neprišlo zajtra mám ešte jedny prímačky a vôbec sa mi tam nechce ísť tak nech mi to ráčia dnes poslať a prijať ma ty už si prijatá čoo?
@mirussqa01 ja mam tiez zajtra este jedny prijimacky a mozno pojdem kvoli tomu aby som zistila ze ci su tazsie (lebo SPU v NR si vela o sebe mysli a uvidis prijmu ta mne to prislo okolo pol jedenastej tak snad ti to pride
@bella2828 ak ma prijmu tak určite nepôjdem pretože radšej chcem ísť do BA a ešte ani neviem ako sa zajtra dostanem do NR, mám to odveci vlaky tam nechodia a busom by som to na 8 nestihla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@bella2828 na FHI - hospodarska informatika prihlasenych 224, beru 120, manazerske rozhodovanie... 97 a beru 120 a uctovnictvo prihlasenych 430 a beru tiez 120
no ja bývam v takej dedine na konci sveta takže tu sa to asi tak skoro nedostane