ja som tiez za ten canon ... ale 450D by som ti poradil .. netusim aky je velky rozdiel v cene, ale 450D sa fakt oplati ... ma ju par kamosov a cista spokojnost ... ja mam canon eos 1000D co je low-cost model ale kresli to nadherne!
D 90, úžastný foťák Doporučujem. A ako napísal tikalok, radšej by som si poradila od niekoho iného. My keď sme kupovali D90, niečo mi poradil aj jeden fotograf a kameraman v jednom, pozrela som si recenzie a pod.
v poctate ani nie...ale z dobre z canonom...canon je canon...co sa tyka zrkadloviek..aj rozne recenzie ked si precitas...canon zkradlofky...su dost fajn...a taka 350déčka..vela ludi ju pouziva na prof.fot. pokial co viem..a som ocula no..
@ladymobscene No ver ze tych recenzii som cital dost, kym som si kupil zrkadlovku. A moj nazor je ze nikon je nikon ...cim nechcem povedat ze canon su zle...Je to individualne. Ked si raz kupis nikon zostanes pri nom navzdy a ked zase canon tak rovnako
hm.. trosku starsia tema ale pre tych co to budu citat teraz nikon D3100.. aj canon aj nikon su dobre podla mna je najlepsie skocit do obchodu a pekne obidva osahat ten ktory viac sadne do ruky ten kupit..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
v poctate ani nie...ale z dobre z canonom...canon je canon...co sa tyka zrkadloviek..aj rozne recenzie ked si precitas...canon zkradlofky...su dost fajn...a taka 350déčka..vela ludi ju pouziva na prof.fot. pokial co viem..a som ocula no..
ved jasne..